Кардио у дома, но с какво?

27.11.13
18:00

Здравейте, имам нужда от съвет. Мъж на 42г. съм, и от 10 години работата ми е свързана със стоене пред комп. Имам проблеми със задъхване, когато върша нещо малко по-сериозно физически, което го отдавам на заседналия живот. Искам да променя това, като си купя кростренажор или друг уред за спортуване у дома. Нямам нужда да отслабвам много, или да трупам мускули, просто така за кондиция.
Но, от ден-два ми минава друго на ум. Мога ли да постигна същия ефект ако просто си пускам някое филмче от Youtube за кардио тренировка (примерно като това), вместо да инвестирам в скъп уред? Става въпрос само за зимния период!
Пишете ми за плюсовете и минусите на единия и другия вариант. Благодаря!

27.11.13
18:16

Ако питаш дали има разлика между това да оставиш 200 лева в ъгъла за закачалка или да се посучеш и поскачаш 1-2 месеца - не. Най-лесно е като започнеш с клипчетата и провериш как ти се отразяват.

27.11.13
19:01

Ето това може да изпълняваш.

27.11.13
21:31

Виж това 25 мин на ден Focus T25

27.11.13
22:05

Питай жената дали иска да правите заедно кардио сутрин на гладно. :D
Евтин вариант и се отделя хормона на щастието. Ако няма жена става и със съседка :D

Мнението беше редактирано от Ivan P на 27.11.13 22:06.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1