съвет за хранене

27.11.13
22:47

Здравейте,
Нова съм във форума, казвам се Поли на 29 години, омъжена с 3 деца. Висока съм 167 см, в момента тежа 54 кг., на пръв поглед от мерките всичко е ок, но след второ раждане на близнаците ми, остана едно леко отпуснато коремче и паласки, а надолу всичко е добре. Винаги съм се занимавала със спорт, дори сега вкъщи правя коремни, бягам на пътека, скачам  на въже, вдигам гирички, но този корем не мога да го махна вече доста време. От 9 месеца и не пуша и това засили трудното ми отслабване. А хапването - ох, трудна работа- всеки ден готвя, заради мъжа и децата, българска кухня. Много обичам месо, салати ,риба,туршийка, хлебче, сладко не ям много, пия кафе едно на ден, закусвам задължително, обожавам бирааааааааа и винце.Друг алкохол не лизвам. Знам,че за да махна корема бирата трябва да я спра, яденето също, но ми е доста трудно. С толкова деца, вечер имам нужда да пийна биричка , да полюпа семки, или да хапна една пържолка за мезе (wasntme). Дайте препоръки, съвети,мнения , укори- всичко приемам.

28.11.13
11:35

Според мен всичко си ти е наред, ти описа една вътрешна (и не само) идилийка... свиркай си! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1