Въглехидратите в лютеницата ?

28.11.13
11:56

Здравейте! Всеки ден хапвам по около 300г. лютеница(от магазина) и ми е интересно, какво мислите за въглехидратите в нея?
На етикета пише, че на 100г. има 19г. въглехидрати, колко въглехидрати според вас идват от захарта в нея?

28.11.13
11:57

На фона на олиото и другите боклуци, дето и слагат, захарта ти е най-малкия проблем.

Какво значение има колко от тях идват от захар?

28.11.13
16:27

Всеки ден хапвам лютеница и ми е интересно какви въглехидрати приемам от нея.

Ти не хапваш,ти направо си ядеш:).300 гр са почти бурканче от малките.Дори и да беше домашна пак в нея има доста олио и захар-част от технологията на производство е.А какво има в купената...това само технолога може да ти каже!А какви въглехидрати има в нея наистина няма значение.Щом изяждаш 300 гр дневно значи и доста хляб похапваш с нея,което съвсем обезмисля любознателността ти ;)

28.11.13
23:07

6 филии хляб “Вита” за цял ден ако е много ок.

29.11.13
10:34

Ако очакваш някой от хората във форума да ти кажат колко точно има, при положение, че не вярваш на етикета.... то ще си останеш с очакването ми се струва.

29.11.13
14:31

Хапвай си я и не го мисли...

04.12.13
15:12

Аз като съм на РБД често хапвам по 100-200гр. лютеница със сирене, взимам си я готова от кауфланд и не се интересувам от състава. На мен не ми прави проблем и като свалям.
Иначе “уж” има лютеници без олио, ама дали е така ...

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 04.12.13 15:12.

04.12.13
22:32

Лютеницата става да я добавиш в някаква гозба дето е прекалено суха, така че да става за ядене и да се хапва бързо. Така да я мажеш върху сухи филии не е работа.

04.12.13
22:51

казано от Мирослав Исикийски на 29.11.13, 14:31:

Хапвай си я и не го мисли...

(y) По-смело и с лютеницата и с филийте, 300гр нищо не е.

26.04.14
21:18

Така е, 300 гр не са чак толкова много, но с филиите, маслото, сиренето и там с каквото друго я ядеш си е направо бомба. Аз лично не считам лютеницата за чийт само защото има захар. Да няма цял тон, а има и рецепти, които не изискват да се слага захар. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1