Furazadrol + Stimulant X + SciTec BCAA какво мислите ?

Темата е заключена.

28.11.13
22:48

Искам да изчистя мазнини и сега смятам да започна с Furazadrol + Stimulant X + SciTec BCAA..Как мислите дали е добра комбинацията?
187см 115кг. 25г.В момента съм на НВД,тренирам 3-4 пъти в седмицата силови,а ако е добро времето през другите дни правя кардио.
и какво мислите за Furazadrol като продукт и качество?

Благодаря предварително!!!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 28.11.13 23:43.

28.11.13
23:13

казано от leooooooo на 28.11.13, 22:48:

Не знам от къде си го  изкопал, продукта е спрян преди няколко години. Също не знам, дали си наясно, че това е стероид?

28.11.13
23:28

казано от Valdis на 28.11.13, 23:13:

казано от leooooooo на 28.11.13, 22:48:

Не знам от къде си го  изкопал, продукта е спрян преди няколко години. Също не знам, дали си наясно, че това е стероид?

Да просто изпадна на доста тънка цена и ми беше препоръчан като доста добър за изгаряне на мазнини.Но доколкото четох разбрах че е като стимулатор на хормони(който продават като хранителни добавки)..Не съм много на ясно точно с този продукт  ,затова и питам.Значи ти мислиш,че това не е много добре да го използвам.По принцип в момента не искам да взимам такива медикаменти(стеройди).
Какво би ми препоръчал за напред

28.11.13
23:39

Не е никакъв стимулатор, не е и прохормон, спада към категорията на така наречените дизайнерски стероиди(модифицирани стероиди, които се възползват от това, че са твърде нови съединения и се продават свободно преди да попаднат в блек листа), но от доста време е в листата на забранените вещества. Най.лошото е, че такива като теб купуват подобни добавки без да подозират какво точно приемат и какви са рисковете и последствията от това.

28.11.13
23:43

казано от Valdis на 28.11.13, 23:39:

Не е никакъв стимулатор, не е и прохормон, спада към категорията на така наречените дизайнерски стероиди(модифицирани стероиди, които се възползват от това, че са твърде нови съединения и се продават свободно преди да попаднат в блек листа), но от доста време е в листата на забранените вещества. Най.лошото е, че такива като теб купуват подобни добавки без да подозират какво точно приемат и какви са рисковете и последствията от това.

Значи с две думи да си продължа само със СтимХ и БЦАА .Нешо друго по силничко за изчистване да кажеш ;)

BB-Team не е място за дискутиране на подобни субстанции.

leooooooo, Valdis ти каза достатъчно.
Нямаш идея какво правиш, затова е по-разумно да забравиш за тази идея.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1