Мнението ви за L-Carnetin

Здравейте :)! Такаа... Значи аз съм на 14 години, висок съм около 165 и тежа 62 кг. :D. Не искам да ме вземате като поредното лапе :D, просто искам да ви попитам нещо. Значи от вече близо 3 години тренирам карате редовно. Но проблема е че имам подкожни мазнини. Всички ми казват да правя кардио и аз почнах. Един приятел ми препоръча да взема L-carnetine и аз взех. На първата тренировка добре, но на втората изведнъж започнах да не си поемам въздух. Според вас това на карнетина ли се дължи. Дайте си мнението дали ще е добре ако продължавам да го приемам. :)

28.11.13
19:58

Според мен за човек на твоята възраст, не само л-карнитин ами никакви добавки и т.н не трябва да взимаш. Къде си тръгнал? Просто си спортувай, остави ги засега хранителните режими и тея глупости.

28.11.13
20:49

Малко си объркал раздела... иначе за карнитина може и да е така, докато тялото ти привикне към повишените нива

28.11.13
20:58

И 2 литра Л-Карнитин да изпиеш, ако плюскаш като невидял никакъв резултат няма да има. Остави добавките настрана и повече не приемай Л-карнитин, а си направи хранителен режим и намали калорийте. Иначе с тренировките не спирай. Ходи и на фитнес, ако можеш. Отслабването е 20 % тренировки, 70 % диета и 10 % добавки ( ако и толкова има ). И къде си тръгнал да взимаш добавки преди да научиш нещо за тях? Та ти дори незнаеш как се пише Л- карнитин ... прекалено много доверие на приятели може да те убие.

Мнението беше редактирано от Calion на 28.11.13 21:02.

Като не искаш да те взимат като поредното лапе, не пиши като такова. Разчети се, прегледай и сам си реши защо няма смисъл да пиеш такива работи на този етап.

29.11.13
00:34

КарнЕтина е много опасен ,може да умреш ..

29.11.13
08:38

казано от El_tiggeraso на 29.11.13, 00:34:

КарнЕтина е много опасен ,може да умреш ..

Също както и от криворазбран сарказъм.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1