29.11.13
20:59
Здравейте!Попаднах на страхотна оферта за суроватъчен протеин на фирма Optimum Health.
http://prodavalnik.com/4-5-kg-protein-optimum-health-promo-i19190431
http://img18.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/19453869_4_585x461_rev005.jpg
4 килограма и половина за 115 лева.
Някой пробвал ли го е да каже как е?
29.11.13
21:22
Не съм чувал за марката,но прочетох мнения из интернет.Аз не бих се замислил за тия пари.На хартия звучи добре,има положителни коментари,парите-разумни.КУПУВАЙ :)
29.11.13
21:45
казано от Светослав Тодоров на 29.11.13, 21:22:
Не съм чувал за марката,но прочетох мнения из интернет.Аз не бих се замислил за тия пари.На хартия звучи добре,има положителни коментари,парите-разумни.КУПУВАЙ :)
Цената е почти наполовина на известните ни парки като ON, ASL, Gaspari и т.н, затова ме учуди цената.
29.11.13
23:13
Всякакви пудри взеха вече да се предлагат на пазара,а всъщност истинските стойности на веществата нямат нищо общо с тези на етикетите.Вече съм предубеден.
За пролетния цикъл мисля да пробвам една друга система.Само креатин + 600-700 грама телешко месо на ден,40 яйца седмично + редовния ориз и овесени ядки.
Имам познат правил тоя експеримент,който казва че ефекта е несравнимо по добър отколкото с разните протеини.Лошото е,че излиза скъпичко,около 300 лева на месец само месото.
29.11.13
23:33
казано от Valdis на 29.11.13, 21:47:
Калпав е!
Пробвал ли си го?
казано от Даниел Бонев на 29.11.13, 23:33:
Калпав е!
Пробвал ли си го?
Валдис е сред най-уважаваните и компетентни хора във форума. Не е нужно да го е пробвал за да ти каже, че е боклук.
В discountsupliments имаше комбо на този протеин и излизаше супер евтино, дори някак си странно, но трябваше да се купят 4 чувала по 4.4кг. По памет чувала ти идваше на около 70лв.
Въпросния човек спестява и подвежда хората с описанието. Бяхме се дракали 1 път в продавалника.
30.11.13
00:05
казано от Цветомир Неделчев на 30.11.13, 00:02:
казано от Даниел Бонев на 29.11.13, 23:33:
Калпав е!
Пробвал ли си го?
Валдис е сред най-уважаваните и компетентни хора във форума. Не е нужно да го е пробвал за да ти каже, че е боклук.
В discountsupliments имаше комбо на този протеин и излизаше супер евтино, дори някак си странно, но трябваше да се купят 4 чувала по 4.4кг. По памет чувала ти идваше на около 70лв.
Въпросния човек спестява и подвежда хората с описанието. Бяхме се дракали 1 път в продавалника.
Не казвам, че не е компетентен и прочие, просто се учудих, като каза “калпав е” без аргументи.
Съжалявам, разбрали сте ме погрешно.
Аз не водя спор с никой за да се аргументирам, пък и в интерес на истината ме мързи. Да пробвал съм го и не бих повторил, един от най долнопробните протеини на пазара.
30.11.13
22:26
казано от Valdis на 30.11.13, 01:13:
Аз не водя спор с никой за да се аргументирам, пък и в интерес на истината ме мързи. Да пробвал съм го и не бих повторил, един от най долнопробните протеини на пазара.
Видях, че в форума има ревю и много мнения за Bulk Powders, който е по-евтин от Optimum Health. И двата са от Англия, каква е разликата между двата протеина?
30.11.13
22:44
Най ги хвалят bulk-a и myprotein. Ако имах хора за доставка бих опитал честно казано,ама с месо по-добре ми излиза работата :))
Аз пия вече 5-та или 6-та опаковка и мога да кажа, че протеина по нищо не отстъпва на “известните” марки със силно завишени цени....не искам да плащам за това, че глобалната реклама на Гаспари или Оптимум Нутришън им излиза милиони, а искам суроватъчен протеин на разумна цена! На сериозно НВД съм и ако не беше качествен протеина, щях със сигурност да усетя (който прави сериозни диети за чистене знае какво имам предвид, когато въглехидратите ти са екстремно ниски може най-обективно да прецениш дали се възстановяваш), а и като вкус също е много добре, пробвал съм шоколад, ягода и ванилия - шоколада ми е фаворит, като ягодата по нищо не отстъпва, просто като цяло обичам повече шоколад, а ванилията не ми харесва.
26.04.14
20:35
Някой пил ли го е по-сериозно тоя протеин да каже някакви компетентни отзиви ?
Мнението беше редактирано от Angel Ivanov на 26.04.14 20:35.