28.10.05
11:51
Искам да питам дали някой е пробвал хранителните добавка на фирмата Сатурн?Който е пробвал нека си напише мнението.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО..... :lol:
Пил съм им ВСАА и даже пак си взех от тях. Доволен съм определено ,въпреки че и аз се чудих доста понеже не ги бях чувал много-много преди това...
03.11.05
03:45
За повече инфо www.saturnsupplements.com.
До колкото чувам всички които са пили аминикиселините на Сатурн са страшно много доволни.Сега се двуумя да ли да си взема Ацети Л-карнетин на СайТек или на Сатурн.
03.11.05
19:25
а кфи цени са аминотата ?
Йохимбето прави от Питона нечовек;)
По темата:Преди повече от година основно продукти на Сатурн използвах и определено бях много доволна :)
05.11.05
16:04
а къде може да се намери в софия?
Еххх.....Когато ходих в магазина на Сатурн Л-Карнетина беше свършил. :cry: Взех си на СайТек:Ацетил Л-карнетин 32 лв. 60 таблетки.А на Сатурн е:само КАРНЕТИН искам да отбележа че е само карнетин и е в последната си форма(поне така каза продавача и от него се топи супер много)и струва 85 лв. 120 таблетки.
Взех си 2 кутийки на СайТек и ся имам ацетил л-карнетин за цял месец.Тука в Бургас най-вървежни са продуктите на СайТек.
Йохимбето прави от Питона нечовек;)
По темата:Преди повече от година основно продукти на Сатурн използвах и определено бях много доволна :)
Ей, я си кажи, че и тебе изкуших, ааам ? :) ;)
Сатурн са добри наистина, читави продукти! Само дето Йордан Кочев - Даци, май спря да ги внася .....хммммм.....жалко