03.11.05
18:28
Здравейте! Имам една молба,става въпрос за това: аз съм на 16,174см,70кг. Ходя 3пъти седмично на фитнес обаче искам да съчетая това с подходящ хранителен режим,включващ и хранителни добавки...Четох мн из форума,из сайта и от толкова мн информация ме заболя мозъка,изключително мн се нуждая от помощ :(
03.11.05
18:31
Сега пак потърси. Този път за ВВД, гейнър и креатин.
03.11.05
18:40
Аз бих препоръчал вместо да се зачиташ във форума където всеки е с личната си драма и всеки поставя въпрос който него го интересува първо да се обърнеш към информацията поместена в сайта.Мисля, че от там добре би могъл да се ориентираш какъв тип е тялото ти колко калории и от какъв вид се нуждае.Има поместени формулки с които да ги сметнеш.След като ги сметнеш тия неща в сайта има поместена таблица с хранителните стойности на разни храни от там си направи едно добре балансирано меню.И ела тук за да ни го покажеш и да ти кажем как на нас ни се струва.Така всеки ще ти казва от личен опит неща, който може да не са приложими за теб.
Благодаря за вниманието.
А аз благодаря за съвета,обаче ми остана неизяснено какви хранителни добавки да земам и кога,защото до колкото знам има 2 вида креатин...
03.11.05
19:12
Написъл съм ти гейнър и креатин. Тези ДВЕ добавки. Креатин има на 8 вида .. на теб ти трябва монохидрат, но и да не уточняваш - такъв ще ти продадат.
manson,нали с този гейнър,койт ми “предписа” няма след 40-50години кожата респективно мускулите да ми увиснат като прилепи... :?
Гейнъра съдържа въглехидрати+белтъчини+витамини+минерали ... няма нищо вредно и неестествено в него...а по темата за увисването на мускулите се е писало доста във форума... ще се получи ако спреш изведнъж да тренираш... но това може да се случи във всеки спорт... ако спреш изведнъж...без значение какво си пил и дали си пил нещо