Тренировачни програми

02.12.13
17:49

Здравейте!Търся си добра и подходяща програма за възможностите ,които имам в момента.Проблема ми идва от там,че мога да тренирам 4 дни седмично ,но последователно(пон,вто,сря,четв).Понеже целите са ми “повече мускулна маса и сила” тренировките са по-тежки и изискват добро възстановяване и сериозно приемане на храна и протеинии,аминокиселини.Досега не съм бил на диета и не съм се съобразявал с количествата протеин,въглехидрати,белтъци и мазнини в нещата ,които ям.Не съм взимал никакви хранителни добавки  и неща за възстановяване.
За мен:тренирам от около година 184 см висок ,75 кг

Целите са ми да кача килограми.
Ако имате нещо подходящо като за мен -примерна програма ,съвети относно хранителния режим,неща за възстановяване и т.н. ще се радвам да ги споделите.

02.12.13
20:06

За сплит нещо от сорта
понеделник - гърди
вторник - гръб
сряда - крака,корем
четврътък - рамо, ръце

или
понеделник- гърди,трицепс
вторник - гръб, бицепс
четвъртък - крака
рамото - понеделник или четвъртък.

Хранене - http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi

Добавки - първо гледай храненето да е на 6, после мисли за добавки иначе протеин => креатин => аминокиселини

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1