03.11.05
01:22
Ей учиницити, това не е изповедалня, а форум за въпроси свързани главно с фитнеса :!: :!: :!: :!: :!:
Ае стига сте пускали такива глупави постове тука че дразните другите и ставате смешни :wink:
мда, много интересна тема и много интересни постове, ама според мен също е лека глупост... като не искаш да тренираш трапец - не тренирай, никой не те задължава ама ако е заради раницата, която тежи 10 кг (незнайно защо) си вземи от тия за 1-ви клас, които са като куфарчета и имат колелца... никакъв проблем няма да имаш.. ще си я влачиш по земята с колелцата, ама сменяй ръката да не промениш симетрията на ръцете, че в тегленето участват мускулите на цялата ръка, освен тия на краката, задника и кръста... 8)
аз пък ходя с торбичка :wink: :D едва ли раницата оказва влияние върху трапеца, та чак да не му позволява да расте :shock:
8) Благодаря на вси4ки!Ви6 трите X и ти си като мен да ама в твоя кас поне има 3 хубали моми4. а в моя 1-2!А като ни смениха програмата по анг. нямахме кабинет и загиб. около 13мин. и направихме контролна а в някакъх студен и разпо4упен кабинет!И то за 32мин!Е еми то целия 4ас не ни дават да правим кантролна само класните ги правимза 4ас! :cry: !Извинявам се о6те веднъ6 за отклонението!Зна4и искам да ви кажа 4е трапеца има забавен растеж като носи6 4анта!Накои хора като си наомят не6то за фитнеса и да си е на нейната не слу6ат другите!Веднъ6 бях казал 4е траен страни4ен ефект от креатина е оголемяване на клетките а те не ми вярват-http://www.bb-team.org/stuff/000101.php!Е може би и вие сте наивни като тях! 8) !Като го прави6 това не6то и каквото и ло6о да ти казват за него ти не им вярва6 е така са много хора и гре6ката им е 4е се привързват към таво било то хран. доб. или спорт!
абе и в моито даскало са 1-2 максимум 3 яки момичета. а иначе за 1 месец праим по минимум 10-12 контролни.ти знаиш ли кво сека седмица по 2-3контролни и кат те изпитат и неси подготвен и с тея гадни учители дет повечето ме мразат как да нямам 2ка ебати.извинявам се че псувам ама се нерва.поне некви готини мацки да има дет да пускат,нещо за разнообразие ама не.бахти тапото даскало.
Още 1 “бичи лайна” просто пич ставаш смешен... поразгледай подписите... имаше 1 точно за тая прототия - “Слабите намират извинение, а силните решение” ... нямам предвид физически силните...
ама едни тапи уроци.уча 2урока(6-7стр.) 3 часа и немога ги научи(повечето)при тебе незнам как е
04.11.05
15:57
абе деца нас кво на боли чурката колко контролни правите дали даскала ви е педераст като Fitibaldi или еб* му майката кво ... тва е форум за фитнес не чат :!: тва за трапеца са абсолютни глупости :evil: