21.10.13
19:45
Здравейте,приятели.Петък на обяд правих клек.Събота сутринта усетих лека болка в левия ингвинален канал и вътрешното бедро .Казах си сигурно е сухожилие или аддуктор.В неделя излезнах на лоста за няколко набирания и усетих пареща болка над пениса.Тогава вече зацепих,че най-вероятно става въпрос за херния.Днес даже и корема ме боли,а снощи имах разстройство.
Все още не мога да видя подутина и тук идва моя въпрос.Възможно ли е тепърва някое черво да пробие коремната стена или съм се разминал с малкия дявол и имам само мускулното възпаление?Много се надявам стената да е издържала,защото ме е страх от операция и ще си дам почивка.
Знам,че ще ми отговорите да ходя на лекар,но тук има доста на брой,много добре запознати с тези неща потребители и се надявам някой от тях да драсне два реда.
Благодаря предварително!
Поздрави!
Темата беше редактирана от александър кр на 21.10.13 19:48.
Привет! Правилно си се ориентирал,че трябва да отидеш на лекар:)))) - най-добре хирург.
Не е задължително при начална херния да се вижда или опипва подутина, а хернията да се установи само при прегледа като се използва специален начин..... Най-вероятно разстройството няма връзка с болките, но все пак най-добре ще прецени лекаря, който ще те прегледа.