Дневник, с скромен инвентар и ненапреднал трениращ

Темата е заключена.

26.11.13
22:43

Здравейте и от мен , на 22 години съм от София ..тоест бях от София. Сега живея на село тука няма фитнес но за това пък имам цял втори етаж на къща прав лост с 2x15 килограма , 2 дъмбела по 15 килограма като мога дисковете на лост и дъмбелите съвпадат , въже за скачане лост и успоредка. Ще тренирам цялото тяло колкото мога като мисля сутрин да са силовитре тренировки , а вечер три пъти в седмицата кардио. От понеделник до четвъртък ще тренирам мускулните групи като ги комбинирам така , гърди+средно и предно рамо гръб+трапец+задно рамо , бицепс+трицепс+предмишница+корем, и крака като за тях отделям цяла тренировка. В петък ще заменя силовата тренировка с интервално кардио 30 минути + 20 минути стречинг разтягане на цялото тяло , като разтягам и мускулните групи след като ги тренирам. За храна не се лишавам от нищо но пък гледам да похапвам нужния ми протеин витамини и въглехидрати. Но определено ми трябва маса и мисля да се възползвам от спокойния живот на село да я покача. Утре или вдруги ден ще ми е първата тренировка на новото място понеже още имам много работа по багажа и разните подробности, за пръв път пиша тук регистрирах се скоро заради полезното инфо , за това извинете ако съм пропуснал нещо.

Колко максимално можеш да натовариш дъмбелите.Моите събират по 3 х 5 от всяка страна + 2,5 кг самото късо лостче.Следователно 32,5 х 2 дъмбела.Ако съм те разбрал правилно и при теб е нещо такова.Ако е така,са ти напълно достатъчни.С лоста и успоредката си перфектен ;)
Е няма как да правиш тежки тяга и клек,нооо...и клек с 2 натоварени дъмбела си е предизвикателство.Успех!

казано от Светослав Тодоров на 27.11.13, 15:44:

Колко максимално можеш да натовариш дъмбелите.Моите събират по 3 х 5 от всяка страна + 2,5 кг самото късо лостче.Следователно 32,5 х 2 дъмбела.Ако съм те разбрал правилно и при теб е нещо такова.Ако е така,са ти напълно достатъчни.С лоста и успоредката си перфектен ;)
Е няма как да правиш тежки тяга и клек,нооо...и клек с 2 натоварени дъмбела си е предизвикателство.Успех!

Благодаря , ами аз комбинирам беден инвентар с богата фантазия за по интересно хаха , да и при мен е нещо такова но по натам може би да добавя и още нещо :)

Хапването за днес:
Закуска 8:30 - 150 грама овесени ядки с домашен мед
Закуска 9:30 - 4 банана , ябълка и малко нескафе с 400 мл. мляко
от 10:30 до 11:30 тренировка (по дълга е попринцип но нещо огладнях за нея ще напиша в следващия пост)
11:50 Обяд - Постен гювеч с зеленчуци + пушена селиодка + сирене
13:30 две филии на скара с кашкавал
16:00 100 грама сурово кашу и сникерс
19:20 Вечеря Печени свински гърди с печени картофи/
И преди лягане 4-5 лъжици извара.
Да спомена не хапвам по час или нещо такова ами когато огладнея :)

Днес тренирах ръце с следните упражнения
3 серии бицепсово згъване с прав лост 2диска по 15 кг и лоста е можеби 5-6, първите две серии по 10 последната до отказ.
Същото обаче с дъмбели само че 2 серии по 10/
2 серии с дъмбел с подпрян на коляното лакът
и две серии набиранки с хват където китките са към мен забравих как беше.
За трипецса направих/
3 Серии разгъване зад глава с дъмбел като третата е до отказ/
Кофички междъ 2 пейики с 30 кг на ханша пак трии серии третата до отказ
И три серии лицеви с по тясно разположение на ръцете,
За последно поработих за предмишницата като упражненията бяха две
Повдигане на лоста с 2 диска по 4 кг само с китките 3 серии
Упражнение като бицепсовото згъване с обратен хват пак 3 серии но с тежести от 10 кг.
И има едно гумено геврече на него правя по 50 стискания. ърди но ще видим :)

Здравейте , последните няколко дена имах много много работа , и не намерих време за дневника си. Вчера тренирах ръце по горепоменатата програма като вечерта направих 5 спринта и имам лека мускулна треска но това няма да ме спре да тренирам гърди.

03.12.13
12:14

Честит дневник ...
Добра сигнатура :)

Благодаря :)

Днес тренирах гърди предно и средно рамо .
Ето и упражненията
3 Серии лицеви опори без наклон
3 серии лицеви опори с наклон главата към пода
3 серии лицеви опори с наклон краката на долу /
и 3 серии флаис с дъмбели по 13 кг. Всичко до отказ, нямам лежанка а успоредката маистора все се бави и маи ще си остане само с обещанието очаквам предложения за упражнения за гърди че нещо лекичко ми се струва.
Рамо:
3 серии повдигане на дъмбели напред като тежеста пак беше 13 кг
3 серии преси с лост пред и зад глава от изправено положение
3 серии хеликоптер или въртолет нз точно как беше.
и 3 серии разтваряне опънати ръце настрани само това упражнение го правя  с 10 кг дъмбели , средното рамо ми е слабичко.

Телефона ми е развален но скоро мисля да направя снимки на мястото ми за трениране , може би на наякой тук като ги види ще ми даде идея за подобрение на инвентара .

Чудя се как да направя тежест за лицевите опори можеби раница но тя не товари ли прекалено кръста :)

казано от Антоан Минков на 03.12.13, 14:56:

Чудя се как да направя тежест за лицевите опори можеби раница но тя не товари ли прекалено кръста :)

1.Малко дрехи/парцали в раницата за уплътняване,да не се мърдат дисковете вътре.
2.Намаляваш дължината на дръжките за да е по-стегната и да не се свлича към кръста.
3.Ако раницата има опция за закопчаване през кръста/гърдите,ползвай я за допълнително фиксиране и стабилност.
Успех :)

Екстра мерси следващата тренировка така и ще направя , попитах защото гледам да щадя кръстта :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1