02.12.13
21:57
Здравейте,
При стоене пред компютъра, раздвижване (например преди тренировка) или след физическо натоварване получавам доста неприятна болка в китките..понякога ме заболява и цялата ръка чак до рамото, като най-много ме болят китките..искам да попитам това от сухожилие ли е или стави? ходил съм на лекар правих си рентгенова снимка-нищо ми нямаше на костите, доктора ми каза, че 2 седмици почивка ще ми стигнат, за да спрат болките, но уви..вече 5 месеца все едно и също, колко доктори обиколих и всички ми казват различно.. един-пий диклофенак, друг-почивай, трети-не тренирай.. мисля да започна да пия желатин и бирена мая понеже желатина съдържа протеин който ще ми помогне за сухожилията (ако вероятно там е проблема) а бирената мая понеже съдържа много витамини..Как мислите, от какво може да се получава болката и какво да направя, за да се излекувам? Висок съм 179см, тегло 67кг, 17 години.. Благодаря Ви предварително! :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.12.13 09:11.
02.12.13
23:26
Възможно е да имаш дискова херния на врата. Дали са ти правили снимка на него?!
03.12.13
19:37
казано от megabolic x на 02.12.13, 23:26:
Възможно е да имаш дискова херния на врата. Дали са ти правили снимка на него?!
При всички доктори на които ходих ме караха да си правя снимки само на ръцете, на врата нямам.. сега започнах бирена мая + желатин + витамин Б комбин...
03.12.13
20:29
Досега се рових в стари изследвания,изрових това,което ми трябва:)
http://doctor-bg.info/д-р Иван Иванов.aspx
Един от малкото доктори,които си разбират от работата,а аз съм посетил доста.Малко е особен,като робот е,няма емоции,но е професионалист :) Електромиографията ще ти отговори на доста въпроси(или ще породи още).Спирката е преди THE MALL на цариградско шосе като идваш от центъра.Хващаш уличката с/у спирката и се оглеждаш за блокчето от адреса.Входа е с/у МБАЛ “Света Анна”
Задължително да ти провери и врата.
П.С.Копирай цялият линк,видях,че името на доктора не е активно.
Мнението беше редактирано от Светослав Тодоров на 03.12.13 20:31.
03.12.13
21:25
Благодаря за отговорите, ще отида при този доктор..Лека вечер и приятна седмица на всички :)