Замяна на спринтове със скачане на въже?

04.12.13
05:45

От доста време тичам, предимно ХИЙТ Кардио, като правя доста бегови и 100-метрови спринтове. Сега зимата(2-3месеца) искам да ги заменя със скачане на въже, та ми е чудно дали скачането на въже е подходящ заместител да си поддържам скоростта, тоест да не я загубя.
Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.12.13 08:59.

Аз така ги замених, че повече към спринтове не се върнах. :)

Сериозно, според мен може.

Ако има някъде зала наблизо в твоя град ходи прави спринтове там. Щом Митака горе казва, че може да ги замениш-давай! Човека е със голям опит аз лично бих му се доверил. Аз зимата тичам само ако настилката е подходяща(не е заледено, отрупано със сняг). Студеният въздух не ми пречи даже така ми е по-добре лол. Иначе не бих тръгнал да пътувам до друг град за зала да правя спринтове/jogging поради пръстата причина, че изисква доста време.. и бих го replace-нал за други неща :) .

04.12.13
15:06

Еми ще го заменя, защото никъде не намерих зала за бягане. А иначе на мен не ми е проблем да тичам на студено, ама при нас тичам на 2 места, в парка и в 1 училище до нас, ама като заледи и на двете места не става или е адски трудно. А и не е далавера да тичаш на неравен терен.
Мерси много.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1