Съвети за стягане, изчистване, хранителни добавки

03.12.13
14:50

Здравейте,
до скоро си мислех, че отслабването е най-трудното нещо на света, но се оказа, че е може би най-лесната част. Успях за 7-8 месеца само с промяна на храненето да сваля 15-17кг. Загубих много мускулна маса. В момента съм 78кг и висок 175см.

Целта ми занапред ще бъде да запазя килограмите, да изчистя мазнините в областта на корема, които останаха и покача чиста мускулна маса. Наясно съм, че качването на ММ със сигурност ще се отрази и на килограмите ми, но това не ме притеснява особено.

Бих искал да Ви помоля за съвет, какви добавки, аминокиселини, протеин да взема.
Кардио да продължавам ли да правя? В момента е 3 пъти седмично по 40-50мин.

03.12.13
22:36

Със сигурност не си загубил 15 кг мускулна маса.И защо започваш първо от добавките?Хубаво казваш ,че си оправил храненето.Ами продължи с него.
Добавки,добавки.. каквито искаш пий ,но първо си избери режим и дори и да не спазваш диета бъди постоянен в това което правиш и резултатите ще дойдат.Кардиото не пречи.Освен него как тренираш и се храниш ?Сподели тука тези неща и може би някой добър човек ще ти даде съвети.

04.12.13
09:42

Да, наясно съм, че загубата не е мускулна маса. Режимът, с който започнах и все още съм с него е НВД.
Тренировките обикновено са 3 пъти в седмицата силови+кардио и един ден само кардио. Не е някаква специална програма ... 1 ден примерно гърди и гръб, 2 ден ръце и корем, 3 ден крака и един ден само кардио.

Храненията са ми:
7:30-8 - закуска (2-3 сварени яйца, кафе, понякога плод, кисело мляко)
13 часа - обяд (пилешко, свинско, ориз или картофи, салата)
16 часа - малко ядки, но не всеки ден
18-19 часа вечеря - зеленчуци, месо.
Гледам да пия поне 2л вода на ден.

Въглехидратите гледам да ги приемам на обяд, а вечер наблягам на зеленчуците.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1