09.07.07
18:51
Здравейте!Понеже един мой приятел сега лятото е в София и работи и има желание да тренира след работа,но търси някоя не толкова скъпа зала в Младост 1.Ако някой знае някоя,която не е безбожно скъпа като 7 или 8 лева,ще му бъда мн благодарен ако сподели!Мерси предварително ;)
Прати го в в “Фитнес център Младост” (така мисля, че се казваше. Това е точно в Младост 1 на входа срещу спирката на автубус 76
Ок мерси ще му кажа.А той каза,че е ходил в някав фитнес наблизо,но бил много скъп 7 или 8 лева и затова ме помоли.Дано този,който казваш да не е много скъп.Мерси за инфото.Някой друг ако знае не много скъпа зала в района нека сподели ;)
125 СОУ младост 1 зад 43 клуба се казва “Джони Спорт” залата е много добра (за цената си) там тренират доста от елита в силовия трибой както и хора от канадската ;) доволен съм от тази зала .
@offspring какво означава неограничен достъп, смисъл колко тренировки? И между другото аз съм този който пита ма бях забравил, че имам рег. А да щях да забравя благодаря за отговорите.
Момчета, търся фитнес в Младост-1 за ПРЕДИ работа сутрин, в дните в които ходя на бокс (2-3 пъти седмично бокса е от 20:00 и искам в тези дни фитнеса да е сутрин). Само Атлетик за сега намерих, но ми излиза 15 лв за 3 тренировки, а месечна карта не ми трябва, понеже иначе си тренирам в Люлин (стана сложно).
Има един точно до работата - SC - Sports City, на завоя от Цариградско към Малинов, но там цените саааа, помислих, че нещо недовиждам... 170 лв каратата, не мерси! Дайте нещо до 3-4 лв и да отваря сутрин в 7 и да има баня?
Мнението беше редактирано от The Rock на 16.06.13 20:28.
The Rock намери ли фитнес в Младост-1 и кви пари на месец или за тренировка?Имали всичко
Дайте предложения има ли добър фитнес там и кой е ,но не със 170 лв карта че тренирам 5 пъти седмично 6 „