04.12.13
12:04
Какво ви е мнението за този гейнър - PEAK Supreme Mass 7lbs и може ли да се сравнява с MP ARNOLD SERIES Iron Mass 5lbs? Като цена и количество Supreme Mass бие Iron Mass, но ме интересува и като качество как стоят нещата.
Темата беше редактирана от Ивайло Черкезов на 04.12.13 12:04.
Това е протеин с декстроза. По-добре си вземи хубаво суроватъчен протеин и пакет декстроза. Иначе ако искаш гейнър ,аз бях много доволен АББ екстрийм ХХЛ. Но излиза много скъпо. Сега мисля да се насоча към нещо от рода на сириъс масс на ОН или труу масс на БСН. И двата са висок клас гейнъри с много високо съдържание на протеин. Напоследък чувам и много хубави неща за мутант масс. Чети из форумите. Има много гейнъри ,но точно това ,за което питаш не ми изглежда добро. Тоя соев протеин и декстрозата нещо не ме кефят лично мене.
04.12.13
13:32
SizeMAX или просто чист протеин. Останалото е повече ценна храна за деня. Картофите, ориза, овесените ядки и повечето ядки са калорични и ценни и няма как да натоварят бюджета ти. Не се и приготвят трудно.
Peak отдавна замряха като марка. Стари формули на стари продукти. Не мисля, че ти трябва гейнър, ако имаш добро хранене. Добави една суроватка от сорта на голд стандарт, фюжън, уей шейк или предатор. Само да вмъкна едно мнение към коментара на Герги81 - тоя Трумас да не казвам, че е един от най-смотаните ама определено влиза в тройката. Нито като съдържание е добър, а за цена и количество да не говорим...
05.12.13
18:03
казано от Gergi_81 на 04.12.13, 13:14:
Сега мисля да се насоча към нещо от рода на сириъс масс на ОН .
Не ми се струва най-удачният вариант. Дозата е 340 гр, което прави повече от 600 гр на ден. Наблъскан е с яко захар и брашно, но ако не ти е проблем омазняването го пробвай :)