Цикъл с methandrostenolon+sustenon 250

Темата е заключена.
FR

03.11.05
19:12

Здравейте,
аз тренирам от 3 години и полвина вече,мног съм доволен от постигнатото,но тия месеци съм в застой.На 19 години съм,187 ,72 кг.Правил съм 2 цикъла с метандростенолон,последния беше преди 5 месеца и не ми подейства много добре(цикъла беше за 1 месец в пирамида до 30 мг .100 таблетки изпих,качиха ми към 5 до към  кг сила на лежанката но след цикъла се върнах в същото положение.)Пих карсил по 2-3 на ден + б-комплекс и центрум.
Искам да попитам за цикъл с сустанон 250 + метандростенолон за 6 седмици в пирамида(метана до 20 мг) и по 1 ампула сустанон на седмица за 1 месец.Дали таза програма е подходяща за годините и стая ми?Ако сустанона е прекалено силен стероид може ли да го сменя с омнадрем и как да го комбинирам?Моля на тези въпроси да ми отговори човек който НАИСТИНА разбира от тези неща и има поне 10 годишен стаж в залата,а не някои пикльо които се мисли за многоцнайко.
Аз никога не съм бил ,,за’‘стероидите,но имам големи амбиции а без стероидите тези амбиции са непостижими.
Благодаря предварително  :Д

Моля пишете на кирилица!
Mr_Muskul

03.11.05
21:32

отговарям. надявам се 13 години стаж ти стигат. при този ръст и това ниско лично тегло, аз лично смятам , че трябва да наблегнеш на многото храна, изродски тренировки и доста сън , за да раздвижиш стрелката на кантара. препоръчвам ти да си купиш поне едно кило креатин, който да пиеш по 25 грама всеки ден в продължение на 2 месеца. лично мен това ми даде прираст от 16 килограма за два месеца без стероиди, като от 104 кг станах 120 кг. имам богат и дългогодишен опит и с химията , но лично мое мнение , което не ти налагам е , че все още нямаш солидната натурална основа, върху която да надградиш с помощта на някои и друг цикъл. едно време като започвах бях 40 кг при ръст почти 180 см , а достигнах 120 кг , което си е утрояване на теглото и малцина го постигат. бъди малко по - упорит и системен в заниманията си и остави за известно време глупавата мания за зоб. и това време ще дойде , но мисля не сега му е момента. успех.

FR

03.11.05
21:48

Благаодаря пич.
Значи относно креатина-Вземал съм този на бйогаме.Първо почнах по 5 мг на ден и не усетин някакъв прираст на кг.След това започнах по 20 гр.
и имах стомашни проблеми и ми беше адски тежко.Не знам,мисла да си взема пак креатин но не на бйогаме и в по малко количества(до 15 гр/ден)
Наистина супер трудно качвам кила(вообще не качвам даже)Опитвам се да ям,направо се насилвамда ям и пак нищо.Пробвал съм с протеини.гайнери,бирена мая(по 15 таблетки на ден) B12 си бих с трибестан и фолиева киселина.
Тренирам много редовно 3 дни и 1 почивам.
Та ше пробвам с креатина,а мога ли да го комбинирам с нещо друго(не стероид! ?
М/у другото този форум е много добър и давате много компетентни мнения за което ви багодаря :)
Превод
Mr_Muskul

03.11.05
21:56

аз лично съм взимал креатин на нутрим и на карабиберов , като и от двата съм доволен, докато към продуктите на биогейм съм резервиран. все пак въпрос на лично мнение е. лично мои избор за свирепо качване на килограми е и бозата. след казармата си върнах загубеното тегло именно с боза - 10 литра на всеки три дни. по принцип не си падам по суплементите , застото освен на високопроцентов протеин, креатин и витамини, на друго не вярвам. много се набляга нас рекламата. тренирай3 пъти на седмица - пон. , сряда , петък. раздели си тялото на 3 и давай здраво.

KP

04.11.05
09:23

Превод
Mr_Muskul

Mr_Muskul, що превеждаш а не триеш направо!?

04.11.05
10:56

[quote author=“Fr0sT_bg”]Здравейте,
аз тренирам от 3 години и полвина вече,мног съм доволен от постигнатото,но тия месеци съм в застой.На 19 години съм,187 ,72 кг.Правил съм 2 цикъла с метандростенолон,последния беше преди 5 месеца и не ми подейства много добре(цикъла беше за 1 месец в пирамида до 30 мг .100 таблетки изпих,качиха ми към 5 до към  кг сила на лежанката но след цикъла се върнах в същото положение.)Пих карсил по 2-3 на ден + б-комплекс и центрум.
Искам да попитам за цикъл с сустанон 250 + метандростенолон за 6 седмици в пирамида(метана до 20 мг) и по 1 ампула сустанон на седмица за 1 месец.Дали таза програма е подходяща за годините и стая ми?Ако сустанона е прекалено силен стероид може ли да го сменя с омнадрем и как да го комбинирам?Моля на тези въпроси да ми отговори човек който НАИСТИНА разбира от тези неща и има поне 10 годишен стаж в залата,а не някои пикльо които се мисли за многоцнайко.
Аз никога не съм бил ,,за’‘стероидите,но имам големи амбиции а без стероидите тези амбиции са непостижими.
Благодаря предварително  :Д

Моля пишете на кирилица!
Mr_Muskul

Проблемът ти, Fr0sT_bg (и на много други като теб), не е в това какви по-силни стероиди да вземаш, а във факта, че не знаеш какво да правиш след като спреш да ги вземаш! Това, че губиш всичко след спиране на цикъла и то на такъв слаб цикъл, говори само едно - ти не знаеш как да тренираш, как да растеш натурално, не познаваш тялото си! Запомнете, момчета, стероиди вземат само атлети, които са тренирали години и познават идеално своето тяло - знаят коя с-ма работи за тях, знаят как да се хранят, знаят как да използват хранителните добавки. Това са знания, които се добиват само с течение на времето и с упорит труд в залата! Не се получават наготово! Но повечето нямат необходимото търпение, нито воля или пък желание! Казваш, че тренираш 3 години? Е и? Какво значение има, когато не знаеш как да тренираш и посягаш към стероидите за спасение? ОК, ще изкараш по тях 2-3 месеца и след това какво? Изпадаш в положението на тези, които свалят бързо 10 кг. със суперостра диета за 1 месец и след като я спрат връщат изгубените кила, просто защото не знаят как да се хранят правилно и започват да се тъпчат по стария си начин!
Ще изпаднеш в положението да смяташ, че без стероиди не можеш да растеш и ще губиш всичко след всеки цикъл или за да не губиш постигнатото не трябва да спираш зобта изобщо!

Ако наистина е както пишеш, че имаш високи амбиции в спорта, научи се да растеш натурално, достигни своя потенциал и погледни се тогава и реши дали той ти дава основата за бъдещи успехи и едва след това посегни към стероидите за да изведеш тялото на следващото ниво!

Сега, какво? Само се чуй отстрани - на 19 г., с вече 2 стероидни цикъла зад гърба, с резултат 72 кг маса на ръст 182 см!

Да оставим на страна факта, че с едномесечни цикли на метан няма никаква полза! Та Метана започва да действа след втората седмица, а ти го вземаш четири! Кога да започне да дава резултат? И много интересно каква е тази пирамида за 4 седмици? Метан се взема за 8-12 седмици за да даде максимални резултати.

И за да не си помислиш, че пише някой фанатичен (най-често двуличен) противник на стероидите - аз съм “ЗА” стероидите в спорта, но само когато има смисъл от това!

Писах ти без никакво лошо чувство! Успех!

04.11.05
11:46

—-Offtopic——[quote author=“kpo”]

Превод
Mr_Muskul

Mr_Muskul, що превеждаш а не триеш направо!?

По принцип във форума за стероиди просто гледам да няма латиница и да не питат непълнолетни. Оттам нататък въобще не ме интересува кой какво е взимал или иска да взима, тялото си е негово. 
В случая обаче по-добре му обяснете грешките, както NikolaBULL и joropower направиха, защото виждате до какво положение е стигнал.
—-Offtopic——

04.11.05
12:14

[quote author=“joropower”]препоръчвам ти да си купиш поне едно кило креатин, който да пиеш по 25 грама всеки ден в продължение на 2 месеца. лично мен това ми даде прираст от 16 килограма за два месеца без стероиди, като от 104 кг станах 120 кг.

joro, вече втори път виждам пост, в който пишеш за този си опит с креатина. Мислех да ти пиша на ЛС за подробности. Но реших, че е добре твоят опит да стане достояние на всички. Най-добре е да го пуснеш като тема в “Общи теми” на раздел “Хранителни добавки”. Напиши как го приемаше това количество креатин - на един път или на няколко и колко по-точно? Какви други добавки вземаше още през този период? Колко калории приемаше дневно, поне приблизително? Колко белтъчини? Как оценяваш тези си килограми като качество? По каква с-ма тренираше? Какъв ти беше стажа тогава?

Резултатите са страхотни така или иначе, а при условие, че са постигнати без стероиди и при това не си от начинаещ, а от трениращ със стаж в спорта, са направо невероятни!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1