05.12.13
23:18
Здравейте,забелязвам,че доста момчета на мойта възраст имат същия проблем като мен - трудно качват килограми.Ям между 0,9 и 1,3 кг храна на ден,отделно пия протеин веднъж или два пъти дневно и качвам по килограм на две седмици(приблизително).Според вас трябва ли да намаля/увелича храната (ще започвам да чистя от април)
05.12.13
23:22
1кг храна ми се вижда крайно малко,освен ако не ядеш само майонеза и сланина и ядки,което път е крайно тъпо.
Кажи какви са храните,грамажи...
Сега 1 кг тиквички имат мазнина и протеин клонящи към 0 и въглехидрат към 3 и нещо,пък 1 кг сланина има към 900 гр мазнина,където е 7000+ калории
05.12.13
23:29
Ок ще се опитам да обасня.Примерен мой ден: Ставам 8 сутринта пия протеина ям 200 грама овес с кисело мляко и отивам 9 и 30 на тренировка.Тренирам до 11.Прибирам се къпя се,12:30 ям примерно 3 големи сърми с 2 филии хляб и 1 ябълка. 15:50 300 грама ориз и 200 грама пиле сладко кисел сос. 20:00 5 яйца с бекон и 2 филии хляб.
Само да уточним няколко неща.Имаш ли елетронна везна за да мериш храната която ядеш?Тия 300гр ориз предполагам са в готово състояние ,което ще значи към 130-гр сурово което е към 90гр въглехидрат тия сърми колко тежат колко ориз съдържат ?Важно е всичко да се мери в СУРОВО състояние .Кажи как тренираш и колко кг с каква височина си пък и някоя снимка ако може да дадеш ?
06.12.13
18:24
Ти ядеш малко сега, затова качваш трудно, въпреки че 1 кг. за две седмици си е добро постижение. Обаче преди да започнеш да ядеш много на организма ще му отнеме време да свикне с по-големият обем поета храна затова се замисли за храносмилателни ензими с всяко голямо хранене.
Просто ядеш нищожни количества. Не гледай останалите как с по-малко ядене били големи защото явно при теб нещата не работят така и вместо да недоволстваш приеми, че трябва да се тъпче. За сравнение и аз бях от клечките, които уж много ядат и не качват нищо, горят всичко, бърз метаболизъм, ектоморф бла бла бла... докато не започнах да ям по 700-800гр свинско, 16 яйца и още някакви неща дневно и изведнъж всички тия генетични и т.н. глупости вече не важаха...
Мнението беше редактирано от Желязото на 06.12.13 19:13.
06.12.13
20:07
Определено не съм от “клечките” 76-7 килограма съм на 1.85.Знам,че принципно не са много,но за възрастта си съм едър.Миналият ноември бях 70 кила,за 6 месеца качих 10 килограма предимно мускул,без стриктна диета.Лятото поизгубих известни килограми и сега пак качвам.Първата снимка е миналата есен,втората е от лятото,третата е от днес
Мнението беше редактирано от Deian Petrov на 06.12.13 20:09.
06.12.13
20:08
Ето още една от днес
06.12.13
20:17
казано от Deian Petrov на 05.12.13, 23:18:
Здравейте,забелязвам,че доста момчета на мойта възраст имат същия проблем като мен - трудно качват килограми.Ям между 0,9 и 1,3 кг храна на ден,отделно пия протеин веднъж или два пъти дневно и качвам по килограм на две седмици(приблизително).Според вас трябва ли да намаля/увелича храната (ще започвам да чистя от април)
Баси, ми то си е яко по 1 кг на две седмици. Значи 4 за мес. и 50кг за година!!! Ми ти си мооо як! Шегата на страна, добре е това, не го мисли!
Ами , както ти казаха .. количеството не е най-важно , а съдържанието и качеството. Защото 1 килограм е доста относително - смисъл , може да изядеш 1 килограм краставици , но ако изядеш 1 килограм месо ти надхвърляш килограма краставици десетки пъти повече.