Познавате ли Васил Янчев

Темата е заключена.

17.10.05
19:25

Васко е най якия след Ивайло Христов Някой ще ме оспори ли Ако искате да вдигате като Най добрите в БФСТ се свържете с мен и аз ще ви запозная с тях 8)

DJ

31.10.05
21:26

Много хора членуват в БФСТ едва ли познаваш всички.Може би си посредник на федерацията?

01.11.05
15:22

Много голямо желание имам да вдигам като тези хора,за които говориш.Какво трябва да направя?Ще почерпя,ако ме запознаеш с тях  :wink: Ти сигурно също си някой много як трибоец?

6T

04.11.05
01:35

Ей Цаца аз съм чувал доста и за теб Знам че си бая як И съм убеден че познаваш Онуфри и то сигурно доста добре Не съм толкова як кслксто казваш ама сега точно за това тренирам-за да стана як кслкстс ти казваш :twisted:  8)

6T

04.11.05
01:38

Цаца, Щтангата и Весо клека сме един и същи човек ако те интересува разбира се

6T

04.11.05
01:42

[quote author=“Djuja”]Много хора членуват в БФСТ едва ли познаваш всички.Може би си посредник на федерацията?

Джуджа и за теб съм чувал а сега чрез форума вече познавам и теб и ти си бая як Аз съм още начинаещ в трибоя и по скоро тренирам за кеф а не за състезания 8)

04.11.05
10:13

[quote author=“Caca”]Много голямо желание имам да вдигам като тези хора,за които говориш.Какво трябва да направя?Ще почерпя,ако ме запознаеш с тях  :wink: Ти сигурно също си някой много як трибоец?

Цаци,после и мен да научиш:)))

04.11.05
12:14

6тanga или пък veso,няма значение:)Ясно е,че познавам Васко,Джуджето и другите.Бъзикам се с теб,защото да пишеш толкова категорично
“Ако искате да вдигате като Най добрите в БФСТ се свържете с мен и аз ще ви запозная с тях “
Не е много честно,не мислиш ли.Иначе като добър приятел на Васко,се радвам,че вече има чак толкова запалени фенове:).

6T

04.11.05
13:13

Цаца абе базикам се с ония изказвания Просто тогава нямаше какво да драсна и реших да се поизхварля малко А относно това кого познавам лично-много малко хора 8)

6T

04.11.05
13:24

Цаци и кажи на Унуфри по често да влиза във форума щот ми е скъпо да му се обаждам като трябва да го питам нещо 8) ха-ха-ха 8)

04.11.05
18:04

:)ОК,ще му предам,нямаш проблеми!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1