Няколко въпроса за креатина?

06.12.13
20:50

Не знам дали тук е точното място за темата, но се надявам да се премести ако греша.
Въпроса ми е дали мога да приемам креатин и да се напомпя, но не искам да качвам излишни килограми понеже съм доста и трябва да сваля? Та, след коледа съм решил да започна здрави и редовни тренировки, но също така да приемам и креатин. Висок съм 1,75, 120 килограма съм. Тренирам от една година, но само лятото тренирах по-редовно.

06.12.13
21:48

На тези въпроси може да си отговориш като прочетеш това.
http://www.bb-team.org/articles/871_kreatin-povelitelyat-na-eksplozivnata-sila

П.С. Много хора като теб не постигат никакви резултати ,защото започват от следващия понеделник,следващата седмица,следващия месец и т.н. вместо да започнат от “днес”. :)

06.12.13
21:58

Това дали ще сваляш или качваш килограми зависи преди всичко от диетата и редовните тренировки. Не от добавката.
Така че и в процеса на сваляне може да пиеш креатин. Но се замисли дали имаш нужда от самата добавка и до колко тя ще ти помогне за нещо.

Първо започни тренировки и хранителен режим. В началото ще постигнеш бърз резултат и без добавки, тъй като организмът ти ще се стресира и ще му е нужно време, докато се адаптира. Когато вече дойде моментът ти на застой - тогава се обърни към добавките и в частност креатин. Креатинът без яки тренировки в залата не виждам за какво ти е. Рибата още е в морето, ти тигана слагаш..

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 06.12.13 22:03.

06.12.13
22:34

Ами ходих на диетолог и ми каза що годе какво да ям и правя. Също така сам съм си изготвил програма и мисля да правя по 10-15 упражнения всеки ден. Понеделник - гърди. Вторник - ръце. Сряда - гръб. Четвъртък - рамене и трапец и в Петък - крака и кардио + корем. И за първият пост-  това наистина е много правилно.
Edit: Също така не тренирам и с малки килограми. За гърди не правя с по малко от 40-50 килограма. Все пак не са никак малко и тези, а и мисля да не правя големи почивки.

Мнението беше редактирано от Жоро Павлов на 06.12.13 22:46.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1