Мускулна треска след всяка тренировка

Здравейте! След всяка тренировка на следващия ден имам мускулна треска на определения мускул, който съм тренирал. Тренировките са ми обемисти и тежки и ако се наложи ще ги препиша от дневника си. Не знам това нормално ли е или претренирвам  макар, че това става трудно. Темата ми по скоро е за раздела “Често задавани въпроси”, но не мога да пусна тема в този раздел.

Поздрави!

06.12.13
22:07

Между 6 и 9 упражнения на тренировка, в по 5 серии. Това е между 30 и 45 серии. Тренираш 3 пъти седмично, като в останалите 3 дни ходиш на канадска борба.
Защо се учудваш на мускулната треска?

Мнението беше редактирано от 6th на 06.12.13 22:07.

казано от 6th на 06.12.13, 22:07:

Между 6 и 9 упражнения на тренировка, в по 5 серии. Това е между 30 и 45 серии. Тренираш 3 пъти седмично, като в останалите 3 дни ходиш на канадска борба.
Защо се учудваш на мускулната треска?

Само тягата и клековете са по 5 работни серии. Всички други мускули са с по 3 упражнения, от които тези 5 серии 2 са загряващи с по-малко килограми. Тази седмица си направих експеримент и не ходих на  Канадска борбаипак така. Когато тренирам по малко упражнения не чувствам достатъчно натоварване и не съм доволен от тренировката. Нормална ли е мускулната и тренирам ли пълноценно и ако не какво да поправя?

Мнението беше редактирано от Стефан Димитров на 06.12.13 22:21.

06.12.13
22:24

Ако за 3-4 дена минава не се притеснявай.

казано от Nasko на 06.12.13, 22:24:

Да забравих да отбележа, че до следващата тренировка на определения мускул мускулната е минала, просто искам да знам мускулната знак за добра тренировка ли е ? Благодаря за коментарите!

Поздрави :)

06.12.13
22:32

казано от Стефан Димитров на 06.12.13, 22:19:

Когато тренирам по малко упражнения не чувствам достатъчно натоварване и не съм доволен от тренировката.

Тогава ги прави два пъти седмично с по-малък обем и за по-малко време. Например вместо да тренираш два часа крака, правиш само клек два пъти седмично за по 15-20 минути.

Мнението беше редактирано от Ронката на 06.12.13 22:35.

06.12.13
23:06

казано от Стефан Димитров на 06.12.13, 22:31:

казано от Nasko на 06.12.13, 22:24:

Да забравих да отбележа, че до следващата тренировка на определения мускул мускулната е минала, просто искам да знам мускулната знак за добра тренировка ли е ? Благодаря за коментарите!

Поздрави :)

Принципно тази лека мускулна треска е знак за добра тренировка, но дори и да нямаш не означава, че не си направил добра тренировка.
пс:аз ако на другия ден нямам поне минимална мускулна имам чувството, че нищо не съм направил :D

казано от `~1! на 06.12.13, 22:32:

казано от Стефан Димитров на 06.12.13, 22:19:

Когато тренирам по малко упражнения не чувствам достатъчно натоварване и не съм доволен от тренировката.

Тогава ги прави два пъти седмично с по-малък обем и за по-малко време. Например вместо да тренираш два часа крака, правиш само клек два пъти седмично за по 15-20 минути.

Става въпрос за асистиращите.. След всеки клек нямам мускулна, защото го правя с по ниски кг когато не правя крака в същия ден. Същото е и за тягата. На следващия ден имам съвсем леко и приятно напрежение в гърба и т.н

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1