03.11.05
20:44
искам да попитам добре ли е да се яде “РУСКА САЛАТА”
В нея иома варени картофи и зеленчуци пък и много я обичам
03.11.05
20:47
много ясно, че е добре ..... и не е руска тая салата а е френска(Оливие се казва) :wink:
Първо от моя опит с руската салата мога да кажа че е1. вкусна 2.мазна
Направих грешката миналата година да ям руска салата през седмица и се омазних яко (добре че свалих тези кг.) за това ти препоръчвам да си хапваш умерено , не в големи количества , защото с тази майонеза никак не е удачно :wink:
по-здрави
03.11.05
22:21
ми в умерени количества много ясно
след тренирофка е добро щот има яко въглехидрати вътре
Стига бе хора... добре била за след тренировка... за след тренировка - протейновото шейкче и медец... руската салата е кофти... не на вкус :wink:
ми и аз много я обичам :) а иначе по въпроса:не ми допада много заради майонезата ама пак ям салатата ама все по рядко.нали знаеш какво казват:всяко нещо е полезно в определени количества :wink:
04.11.05
01:21
За това яжте снежанка В нея има само мляко краставици ЧЕСЪН и неЧЕСЪН :twisted: 8)
Ако ти харесваше млечната салата нямаше да е лошо мисля че тя е с кисело мляко и кътак или нещо от тоя род за предпочитане пред маионезата !
Но отвреме на време в умерени количества Руската няма да е проблем според мен !
04.11.05
10:51
ми хапвам си и млечна но питам специално за руската щот в нея има много картофки следователно доста въглехидрати
Пич колко мн въглехидрати бре... не се излагай... 100 гр картофи...сигурно няма и толкова, а за сметка на това са много мазнините!
04.11.05
12:40
не мога да кажа колко със сигорност
а искам да ви попитам вие като ядете варени картофи с какво ги хапвате за да се увкусят да не искте да ми кажете че ги ядете само с сол
Аз лично ги правя със МАЛКО зехтин, оцет, лук и сол - картофена салата... гледай да не прекаляваш със зехтина :wink:
04.11.05
12:52
ми зехтина е доста скъпичък и затова майками като прави “Картофена салата” я прави с олио