Руска Салата ?

SE

03.11.05
20:44

искам да попитам добре ли е да се яде “РУСКА САЛАТА”
В нея иома варени картофи и зеленчуци пък и много я обичам

B_

03.11.05
20:47

много ясно, че е добре ..... и не е руска тая салата а е френска(Оливие се казва) :wink:

03.11.05
21:47

[quote author=“B_Ball_P”]много ясно, че е добре ..... и не е руска тая салата а е френска(Оливие се казва) :wink:

Първо от моя опит с руската салата мога да кажа че е1. вкусна 2.мазна
Направих грешката миналата година да ям руска салата през седмица и се омазних яко (добре че свалих тези кг.) за това ти препоръчвам да си хапваш умерено , не в големи количества , защото с тази майонеза никак не е удачно :wink:
по-здрави

SE

03.11.05
22:21

ми в умерени количества много ясно
след тренирофка е добро щот има яко въглехидрати вътре

04.11.05
00:41

Стига бе хора... добре била за след тренировка... за след тренировка - протейновото шейкче и медец... руската салата е кофти... не на вкус  :wink:

04.11.05
00:56

ми и аз много я обичам :)  а иначе по въпроса:не ми допада много заради майонезата ама пак ям салатата ама все по рядко.нали знаеш какво казват:всяко нещо е полезно в определени количества :wink:

6T

04.11.05
01:21

За това яжте снежанка В нея има само мляко краставици ЧЕСЪН и неЧЕСЪН :twisted:  8)

04.11.05
08:23

Ако ти харесваше млечната салата нямаше да е лошо мисля че тя е с кисело мляко и кътак или нещо от тоя род за предпочитане пред маионезата !

Но отвреме на време в умерени количества Руската няма да е проблем според мен !

SE

04.11.05
10:51

ми хапвам си и млечна но питам специално за руската щот в нея има много картофки следователно доста въглехидрати

04.11.05
12:37

Пич колко мн въглехидрати бре... не се излагай... 100 гр картофи...сигурно няма и толкова, а за сметка на това са много мазнините!

SE

04.11.05
12:40

не мога да кажа колко със сигорност

а искам да ви попитам вие като ядете варени картофи с какво ги хапвате за да се увкусят да не искте да ми кажете че ги ядете само с сол

04.11.05
12:45

Аз лично ги правя със МАЛКО зехтин, оцет, лук и сол - картофена салата... гледай да не прекаляваш със зехтина  :wink:

SE

04.11.05
12:52

ми зехтина е доста скъпичък и затова майками като прави “Картофена салата” я прави  с олио

05.11.05
07:56

Варенеят картоф аз го ям с сирине  много добре се сачетават !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1