Тренировъчна програма и хранене.

Привет на всички :)
Водя активен спортен живот от юли месец насам с леки прекъсвания. На скоро спрях тренировките ми по аеробика и си направих карта за фитнес. Искам стягане в областа на корема най-вече. Разбира се си тренирам и ще си тренирам всичко, просто корема ми е най-проблемна зона. Много моля накой да ме посъветва за упражнения във фитнеса. Не мога да си събера упражнения, защото нямам представа за последователноста под която трябва да се правят и не съм особено компетентна като цяло. Имам програма само за Leg Day. Висока съм 156 и тежа 51килограма и въпреки че не са много имам доста лесно забележимо коремче(направо коремище). Целя цялостно стягане. Възможност за тренировки имам всеки ден. Отностно храненето ми: ям доста малко, но не, за да отслабвам, просто от много време се храня така. Не закусвам, ами се храня чак към 9-10часа и то нещо от магазина до училището ми, обядът ми е към 2-3часа и е доста различен-готвено, сандвичи, спагети, яйца, мляко. Вечерям към 8-9зависи кога огладнея или понякога не вечерям. Газирано почти не пия(1чаша на 2-3дни понякога), чипсове и такива неща не ям, шоколад понякога. Хляб ям само на сандвичи. Много ще съм благодарна ако някой ми помогне с тренировъчна програма и хранителен режим. Възрастта ми е 17години(началото на другата година правя 18)

05.12.13
15:33

За мен царят на упражненията за пояс е ренегадското гребане. Препоръчвам да го правиш в началото на тренировката, защото е трудно и е добре да си свежа, за да можеш да го изпълняваш адекватно.

Различни коремни разгъвания дават добър ефект, също и планкове, странична опора, странични наведи с щанга, evil wheel.

08.12.13
08:10

http://www.bb-team.org/workout/4409_programa-za-stabilen-i-silen-koremen-poyas-i-chast - това, като начало..
Мисля, че за начинаещ ренегатско и колелото са доста трудни, да не кажа невъзможни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1