Трябва ми програма за фитнес

08.12.13
18:15

Здравейте та както сте разбрали от заглавието ми трябва програма за фитнес.. искам да кача мускулна маса..  ходя на фитнес от скоро и то само понеделник,сряда,петък та ако някой ми помогне с програмата ще съм много благодарен :)
години:14
килограми:50
височина:1,65

08.12.13
18:26

Никоя от сайта ли не ти харесва?

08.12.13
18:30

Всъщност съм нов в сайта и не мога да намеря фитнес програми за понеделник,сряда,петък
може ли да ми дадеш линк ;д ?

08.12.13
18:33

http://www.bb-team.org/fitness/workouts?gender=247&experience=239&equipment=743&time=243&goal=740

08.12.13
21:21

казано от Сашо Андонов на 08.12.13, 18:15:

Здравейте та както сте разбрали от заглавието ми трябва програма за фитнес.. искам да кача мускулна маса..  ходя на фитнес от скоро и то само понеделник,сряда,петък та ако някой ми помогне с програмата ще съм много благодарен :)
години:14
килограми:50
височина:1,65

Минал ли си през кръгова програма ? Ако не си, избери си една и тренирай по нея.

12.12.13
18:38

ми ходил съм 1 месец на фитнес и през този месец правих кръгова програма..
но вече смятам да започвам нормална програма за мускулна маса..
бях прочел че може да ти се подбият краката или нещо такова и да ти спре растежа може ли да кажете всички упражнения който спират растежа? :) ( за да знам какво не трябва да правя ;д)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1