30.11.13
19:33
Здравейте :) Споделете къде тренирате и впечатленията си. Интересува ме всичко-уреди, цени, обстановка и т.н. Ако може и снимки или видео в допълнение още по-добре. Предпочитам големите и свободни тежести(най-вече). Благодаря :)
30.11.13
20:18
Зависи - харесва ми залата на Антония Шоселова - Резист, харесва ми новия и комплекс, който вече не може да се каже,че е новооткрит, тъй като работи от около 4-5 години. Друга свястна зала беше и мисля, че си остава, е Питбул. Чувал съм, но не съм тренирал никога там, за залата на Брофа - типично хардкор била и т.н. Има и други, но не съм тренирал там и не мога да говоря наизуст освен това вече 5 години не съм в града.
Здравей ! За големи и свободни тежести предполагам ти трябва типична зала от старата школа нали ?
Такива са “Кобрата” до езеро Загорка и Питбула над спирка Алана .. Лично на мен Питбул-а не ми харесва изобщо тъй като е тясно и доста мизерно .
Най-добрата и приятна обстановка за мен е в Сити център - Стара Загора . 1 Месец неограничен достъп - 40 лева , единична тренировка преди 16:00 2,50лв. след 16:00 3 лева ! Естествено там няма кой да ти позволи да разхвърляш тежести и да тренираш гол ,но пък си има доста други плюсове .
казано от Илиян Тонев на 30.11.13, 21:18:
Здравей ! За големи и свободни тежести предполагам ти трябва типична зала от старата школа нали ?
Такива са “Кобрата” до езеро Загорка и Питбула над спирка Алана .. Лично на мен Питбул-а не ми харесва изобщо тъй като е тясно и доста мизерно .
Най-добрата и приятна обстановка за мен е в Сити център - Стара Загора . 1 Месец неограничен достъп - 40 лева , единична тренировка преди 16:00 2,50лв. след 16:00 3 лева ! Естествено там няма кой да ти позволи да разхвърляш тежести и да тренираш гол ,но пък си има доста други плюсове .
В Кобра какви са цените? Изглежда това е моя вариант.
Мнението беше редактирано от Петков на 30.11.13 22:47.
Не съм сигурен ,но не е скъпа зала определено . Заслужава си да отидеш и да я погледнеш !
10.12.13
20:16
Разгледах ги,даже съм изгонен от няколко.