09.12.13
21:52
Кой от двата варианта е по-удачен: N.O.-Xplode 2.0 Caffeine Free 450 гр. 44 лв или UNIVERSAL ANIMAL Animal Pak 15 Packs 39лв. и също така, някакви мнения по двата продукта, ако може да ми дадете. Също така от кой продукт от двата се покачват повече килограми ? Благодаря предварително.
Двата продукта са различни и “качването на килограми” не се влияе от тях, а от това колко хапваш.
Първото е азотен бустер, което можеш да ползваш преди тренировка, за да ти даде малко повече издържливост, настроение и енергия, а анимал пак са си витамини и можеш да прибегнеш до тях ако мислиш, че тренираш много и заради мощните тренировки си изчерпваш нужните витамини, минерали и микронутриенти и съответно не можеш да си ги набавиш от храната (в което се съмнявам, след като задаваш тук въпрос).
Ако толкова държиш на добавка, бих препоръчала нещо по-евтинко и работещо: креатин.
Хмм, в момента имам един гейнер 1000гр, ако може да ми препоръчате някакъв хубав креатин или нещо друго за стабилно покачване на маса за около 40лв. Благодаря предварително :)
Азотния бустер няма пряка връзка с качването на килограми, но - правиш по-добри тренировки => повече хипертрофия + повече кръв към мускула => по-бързо/добро възстановяване...
За азотен бустер има много по-добри вариянти от н.о. експлоуд. страна на цена главно, а като съдържание - същата работа.
Иначе зависи, до някъде съм за креатин, донякъде за бустер (има креатин в него и може да пиеш по 1 доза сутрин заради креатина)
пс: защо без кофейн ??
09.12.13
22:41
Да се сравняват добавки от различни класове - защо?
Не виждам смисъл в това.