25.11.13
22:11
Избрал съм си няколко продукта за маса, но незнам дали има смисъл от всичките или трябва да земеня някои от тях. Въпросните продукти са:
1. OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard
2. OPTIMUM NUTRITION 100% Casein
3. MUSCLE PHARM BCAA 3:1:2
4. CELLUCOR C4 Extreme
5. Витамини Opti-Men
Не съм сериозен билдер. Тренирам от няколко години, но с големи пропуски. В момента съм 73 кг. Диетата която ползвам от седмица е:
Хранене 1: 100 г. овесени ядки; 4 яйчни белтъка; 300 г. плодове или чаша сок
Хранене 2: нискомаслено кисело мляко
Хранене 3: 100 г. телешко месо; салата
Хранене 4: 200 г. плодове; 50 г. ядки
Хранене 5: протеинова напитка; плодове или плодов сок
Хранене 6: 100 г. пилешко месо; 100 г. ориз; салата
Хранене 7: 2 филии хляб, 200 г. плодове
А може би трябва да сменя диетата? :)
Темата беше редактирана от Диян Диян на 25.11.13 22:39.
26.11.13
09:17
това е наистина много хубаво и информативен форум, благодаря за споделяне. Аз наистина оценявам това ....
Диетата ти куца доста, избора на добавки също. Мислех, че искаш маса? Това е някаква форма на плодова диета може би?! Заложи повече на картофи, ориз и овес. От добавките казеина и селукора-а отпадат категорично. Грешни пари са това. Бцаа-то също е неизгодно. Вземи си на прах, има много добри неща. Витамините не са задължителни, още повече, ако продължаваш с тези промишлени количества да ядеш плодове. Там не само, че формата, но и усвояемостта е в пъти по-голяма. За добавките заложи повече на протеин, креатин може да вкараш, аргинин кето-глутарат. На колко години си? Може нещо за теста да вземеш. Усвояването и апетита трябва да вдигнеш. Ензими може би да вкараш. Като цяло заложи повече на хубавата храна.
26.11.13
23:12
Оправи си режима, тези 7 хранения могат да се съберат в 2 нормални, а за някой по-яжтен в едно
10.12.13
10:49
казано от Диян Диян на 25.11.13, 22:11:
Избрал съм си няколко продукта за маса, но незнам дали има смисъл от всичките или трябва да земеня някои от тях. Въпросните продукти са:
1. OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard
2. OPTIMUM NUTRITION 100% Casein
3. MUSCLE PHARM BCAA 3:1:2
4. CELLUCOR C4 Extreme
5. Витамини Opti-MenНе съм сериозен билдер. Тренирам от няколко години, но с големи пропуски. В момента съм 73 кг. Диетата която ползвам от седмица е:
Хранене 1: 100 г. овесени ядки; 4 яйчни белтъка; 300 г. плодове или чаша сок
Хранене 2: нискомаслено кисело мляко
Хранене 3: 100 г. телешко месо; салата
Хранене 4: 200 г. плодове; 50 г. ядки
Хранене 5: протеинова напитка; плодове или плодов сок
Хранене 6: 100 г. пилешко месо; 100 г. ориз; салата
Хранене 7: 2 филии хляб, 200 г. плодовеА може би трябва да сменя диетата? :)
1. Оправи си храненето като добавиш повече мазнини.
2. За да имаш резултати трябва да си постоянен.
3. Може да си вземеш по-добри добавки от тези, да не кажа че дори и по-евтини.
25.12.13
15:05
Махни казеина, оправи си храненето, вкарай повече мазнини и белтъчини. Ще ти е достатъчно едно протеинче, креатинче и ако решиш азотен бустер, той не е само за сила, щом имаш повече сила, ще качваш повече маса.