Как да сваля КИЛАТА?

20.10.05
10:16

хаи ха вс. аз сам на 14 г 174 см сам и тежа 87 КИЛА Даите диета дет да мога да смакна тоя дзадник МОЛЯ ВИ! :P
Полека с препинателните знаци!
Mr_Muskul

20.10.05
10:39

Трябва  малко спорт.Още си много малък за диета сега растеж и не е хубаво да правиш диети!Почни да спортуваш предпоръчвам ти:
гребане или плуване.А килограмите ще ги свалиш от спорта и без диета(поне така стана с мен).

20.10.05
18:52

http://www.bb-team.org/nutrition/000141.php

:wink:

20.10.05
19:43

Използването на диети от подрастващо може да е много вредно.
Ако трябва да се сваляш килограми трябва да пазиш диета,която те ограничава от храни,които имат много въглехидрати и мазнини.Но това означава да не ядеш кисело мляко,сирене,плодове и др.Това може да доведе до неприятни странични ефекти тъй като подрастващия организъм се нуждае от някой неща,които си набавя от храната.Например калций,витамини и др.
Това естествено не изключва всякакви диети.ВВД-то изобщо не пречи тъй като то не изключва изцяло някой важни храни.
На 14 години метаболизма е много бърз.Предполагам,че за да качиш толкова много килограми ядеш много всеки ден.Също може би не ядеш правилно.Ако намалиш храната,и ядеш минимум по 4 пъти,без да се тъпчеш определно ще имаш положителен ефект.
Хубаво е да включиш някаква тренировка.Дори едно тичане всеки ден по 30 минути ще ти помогне много.Може баскетбол,плуване,гребане и др.

20.10.05
20:35

Прависа яш често но по малко и отбягвай ако можеш мазните храни.Мен ако питаш прави кардио бягане ,колело коремни преси това се все леки упражнения :wink:

VE

30.10.05
18:23

Имам един въпрос. Щом съм на 15 години значи не трябва да спазвам НВД така ли? Поне това разбрах.... Тогава като не спазвам НВД с какво точно мога да се храня картофи, ориз, месо, плодове, зеленчуци, млечни продукти .....  за да отслабна? Знам че и спорта е много важен, но за това вече съм се погрижила. Тренирам народни танци и имам репетиции 4 пъти седмично, всеки ден изминавам близо 3-4 километра(ходя пеша до училище) и освен това когато ми остане време тичам на стадиона. Отново с калорийна рестрикция ли трябва отслабна? А тази програма за тренировка у дома от сайта подходяща ли е за мен?
За всеки случай тежа 57кг и съм висока 160.

30.10.05
19:32

Ами при момичетата е малко по различно,но пак не е хубаво да спазваш НВД.
Значи няма да ядеш сладки неща,пържено и мазно.Ако имаш възможност яж пилешко месо.Може и телешко.
Също така яж риба(тя е доста полезна).
Сутрин и на обяд може да ядеш плодове,но не много(все пак не са много диетични).
Яж повече зеленчуци(от тях може да ядеш много).Те освен,че нямат почти никакви калории съдържат и много витамини.Те са много по-подходящи от плодовете.
Като казвам зеленчуци имам предвид домати,зелена салата,чушки и други,но картофите трябва да се ограничават.
Също така трябва да ограничиш хляба,ориза и бобовите култури.От тях може да ядеш,но не много.
Млечни продукти като прясно и кисело мляко и сирене не трябва да се ограничават.Те съдържат мазнини,но са много важни за правилното развитие на организма и не трябва да се ограничават.
Едно правило - след 5 часа не яж никакви въглехидрати(като картофи,хляб,ориз и бобови култури).Може да ядеш зеленчуци,месо и млечни продукти.
Но като цяло май нямаш голяма нужда да отслабваш.
А програмата за тренировка дадена на сайта сигурно е подходяща за теб.

VE

30.10.05
21:23

Мерси за съветите. Аз не искам много да отслабвам някъде към 3-4 килограма. А след като отслабна нали може пак да се храня така но с повече калории(всмисъл дали ще е здравословно)?

31.10.05
09:09

Ами след като отслабнеш ако искаш да запазиш фигурата си трябва да запазиш същият начин на хранене, но може да увеличиш калориите.Също така ще можеш да ядеш и някои не толкова диетични храни(ако имаш слабост към шоколада например).
Естествено трябва да наблюдаваш дали качваш килограми,за да се върнеш на стария режим.

31.10.05
11:07

по принцип ако изглеждаш добре не задължително да отслабваш просто може костите да са ти по тежки и така.. прецени сама :)

02.11.05
08:44

амммм и аз имам въпросче :roll: въпреки всичките тренировки коремни преси и така нататък нещо не мога да отслабна колкото искам:)дайте някакъв съвет :cry:

02.11.05
13:57

vampire кардио правиш ли тичане велоаргометър ?и зада свалиш корема трябва да го правиш в супер сери и почивката ти да е от 30секунди до не повече от 1мин. !

VE

04.11.05
14:29

Съжалявам че отново досаждам, но искам да питам какво мога да ям след тренировка като се има впредвид че тя е вечер(към 9:30 се прибирам).

04.11.05
15:26

и аз тренирам или от 9 до 9.30 или от 9.30 до 10.00

VE

04.11.05
16:13

[quote author=“Triple H”]и аз тренирам или от 9 до 9.30 или от 9.30 до 10.00

Ама въпросът ми беше друг, а и аз не ходя на фитнес, тренирам народни танци(4 пъти седмично от 7 до 9).

04.11.05
17:34

[quote author=“Venera”]Съжалявам че отново досаждам, но искам да питам какво мога да ям след тренировка като се има впредвид че тя е вечер(към 9:30 се прибирам).

Според мен не е много добре да ядеш толкова късно... ако можеш да ядеш за последно към 8… а по принцип можеш да ядеш месо(пилешко, риба), зеленчуци(както написаха по-нагоре без картофи и бобови), кисело мляко, извара и тн... белтъчини... никакви въглехидрати

04.11.05
18:00

[quote author=“Venera”][quote author=“Triple H”]и аз тренирам или от 9 до 9.30 или от 9.30 до 10.00

Ама въпросът ми беше друг, а и аз не ходя на фитнес, тренирам народни танци(4 пъти седмично от 7 до 9).

Ами след тренировка може да ядеш каквото и през останалата част на деня.Хубаво е да има повече белтъчини и да е нещо леко.Извара е много подходяща.Може салата,месо или яйца,кисело мляко и други.
Само гледай да не са много въглехидратите,но е хубаво да има някакви все пак.

VE

04.11.05
21:50

Мерси за отговорите.  HeLLFiRE не мога да ям последно към 8, от нас тръгвам 6 часа и се връщам 9:30 - 10:00.  Така че остава за след това.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1