Китайски манджи+НВД?

04.11.05
15:06

Какво мислите за китайските манджи, става ли примерно ПИЛЕ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ да кажем веднъж седмично,но не когато е ВВДен? :oops:
Вчера на обяд изядох 1/2 пиле със зеленчуци :oops:  :oops:  :oops:

04.11.05
15:25

мисля че става,все пак пиле,заленчуци,все полезни неща.

04.11.05
15:33

[quote author=“Triple H”]мисля че става,все пак пиле,заленчуци,все полезни неща.

Екстра!На това се надявам :D

04.11.05
15:55

това е изключително грешно мислене според мен!!!
в китайските манджи ВСИЧКО е пържено или панирано, дори ориза е пържен. много е вкусен - факт, но мисля, че не е добре да се яде при НВД или при каквато и да е друга диета

04.11.05
16:20

Напълно подкрепям Fitibaldi!Какъв е смисъла да провеждаш НВД щом ще набавиш толкова голямо количество мазнини в чист вид. :?:

04.11.05
16:36

ок.а  NADIT ако ти харесвa ориза яж си го суров(по-полезен е)
например суров ориз+сурово зеле+сурови моркови и след това една кофичка кисело мляко е много добро ядене(ако не ви харесва не го яжте на мен ми харесва)

04.11.05
17:27

Абе пич 1 личен въпрос - НА КОЛКО ГОДИНИ СИ БЕ!??! “Ако не ти харесва не го яж” ... при НВД се яде варено или печено! И 2ро ... смятам че на човек му стига да ти погледне мненията за да разбере колко си навътре в ББ !

04.11.05
17:30

кво сам ти напраил че ми се заяждаш?

04.11.05
17:34

[quote author=“Triple H”]кво сам ти напраил че ми се заяждаш?

Говориш глупости, спамиш, объркваш хората... достатъчно?!

SE

04.11.05
17:36

Triple H ти си некаф странен такъв никога не си разбрал въпростите и пишеш глупости ако бях на тфое място нямаше да пиш такива небивалици като “Суроф ориз”
я кажи как го хапваш хахах

07.11.05
12:14

Не говоря за никакъв ориз и др. такива....
Въпроса беше за зеленчуци,които са задушени и са ПОЛУ-СУРОВИ+задушено пилешко бяло месо,в никакъв случай не беше мазно!

07.11.05
13:47

само аз ли съм ял суров ориз ?

батка , кои казва , че го давчя с един литар вода си изпивам 300 грама ориз

ок.а NADIT ако ти харесвa ориза яж си го суров(по-полезен е)
например суров ориз+сурово зеле+сурови моркови и след това една кофичка кисело мляко е много добро ядене

Ее....поне не е единствения. :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1