Заслужава ли си да се тренира Силов тр. в Б-я?

Темата е заключена.

13.10.05
21:27

Много поздрави на всички колеги от НСА :D

13.10.05
21:34

много як

13.10.05
21:44

Като почнете с тъпите теми........ми идва да си изпия креатина  :lol:

14.10.05
10:05

ПОМНИМ ГО:) ТИ ЛИ СИ?

DJ

31.10.05
21:14

Всяко нещо си заслужава ако го правиш със сърце.Поздрави от колегите ти от НСА.Зависи какво си готов да жертваш
.

01.11.05
00:19

много поздрави и на тебе колега и да ме запишеш за биомеханика като има дата !!!  :twisted:

04.11.05
14:13

еми искам само да ви кажа,4е незнам колко си струва да се тренира силов трибой защото съм в на4алото,но от това което виждам,България е пълна с “псевдо шампиони”.Мисълта ми е 4е всеки втори е много як и “само малко да тръгнел да тренира и да са назоби както трябва и щели да видят другите”.Така 4е явно според хората в фитнес залите силовият трибой и нещо изградено само на химия и екипировка....защо ли оба4е няма нови имена?Жалко е 4е хора с добра генетика си я пропиляват защото силовия трибой не  е толкова актуален както културизма например!
с две думи ако не поискаш да тренираш силов трибой недей...за мен ли4но си струва!

04.11.05
18:07

Щом правиш едно нещо с дух,сърце и желание и това ти доставя удоволетворение и не навреждаш на никого по този начин,значи има смисъл да го правиш!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1