10.12.13
14:51
На 17 съм искам да си оформя тялото. Висок съм 178см. и тежа 90кг. с доста подкожни мазнини (немога да кажа колко точно), гръдната обиколка ми е 105см. за друго незнам ако ви интересува нещо питайте. Стажа ми във фитнеса е много малък и разпокъсан. Та запитването ми е за подходяща програма и хранителен режим. Замислям се и за хр. добавки по точно за Л-карнитин какво ще ми препоръчате вие? Като искам хранителния режим да не е много тежък смисъл да трябва да се спазва хранене под час или нещо такова...
Благодаря Ви за вниманието!
10.12.13
21:40
Пич аз съм също на 17 години,1.85(на 77 кила) и съм със 100 гръдна...При теб мазнините в областта на корема трябва да наистина да са много.Аз на твое място бих почнал с хранителен режим(разрови се из сайта има) + кардио и като отслабна да почна фитнеса.Успех!
Мнението беше редактирано от Deian Petrov на 10.12.13 21:41.
10.12.13
22:23
То фитнеса е главно кардио по програмата която си намерих, аз не искам да сваля теглото и после да се чудя как да качвам мускулна маса мисля че по лесния вариант е хем да свалям хем да качвам мускулна маса намерих такава програма http://www.bb-team.org/workout/4181_trenirovki-za-preformirane-pri-endomorfi но незнам дали е подходяща затова се допитвам до по-опитните. Не съм много запознат с тези неща но сега гледам един познат как се тъпче като пресе на заколение да качи някое кило. Не искам да се получава това. До Коледа мисля да карам само фитнес и лек режим а след Нова година започвам сериозно и мисля да си взема Л-карнитин. И да в областта на корема са повечето мазнини рацете са ми значително оформени мога да правя набирания, лицеви... също така и коремните не са ми никакъв проблем незнам дори аз как ги правя като гледам какъв е отпуснат (40-50броя правя).