Проблем с лакатиа.

GO

04.11.05
17:18

Хора преди ниаколко седмици си ударих лактиа много  и маи го натартих.Мазах го с разни мазила и  по4на да се оправиа ама като го подпра на ниаква плоскост ме боли леко а и като си стисна бисепца ме боли леко лакатиа.Да по4вам ли да тренирам или да из4акам докато ми се оправи напално.

04.11.05
19:28

ами да ти кажа щом те боли по-добре изчакай, за да не те заболи повече и да стане по-лошо.щом няколко седмици вече те боли отиди на лекар.може да пробваш да тренираш, но с много по-леки тежести от тези, които си ползвал преди.успех!

АВ

05.11.05
18:42

Не рискувай! По добре изчакай да ти мине

LA

05.11.05
18:46

Буквичката ‘я’ познаваш ли?

иа = я

07.11.05
02:11

това е натъртване то не минава много бързо не си ли се натъртвал друг път?!ако си трябва да си забелязал че неминава от днеска за утре пак и зависи каква е синявицата :).Но ако те боли самият лакет има медицински ластици много помагат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1