30.10.05
18:20
значи искам да попитам дали е добър и ще има ли по голям ефект от про голд 90
разликата в протейновото съдаржание е 10 гр на 100 и + това е суроватка тия 44 гр
нали така
я обяснете че не мога да го разбера много добре
а доколкото се отнася до вкуса чувам лоши отзиви за него и искам да ви кажа че ако има ефект вкуса няма много да ме интересува ?
Ами по принцип ще има ти помогне повече да качиш маса.А пък най-добре е да ги комбинираш.
Например в тренировъчен ден взимаш доза от 85г от гейнъра и я разделяш на две и взимаш преди и след тренировка.После преди лягане взимаш доза Про Голд.
В нетренировъчен ден взимаш само Про Голд.Веднъж между обяда и следобедната закуска и пак преди лягане(вечер).
30.10.05
19:38
глей ся аз съм доволен от про голд ма е малко по скъп от жуниор
и се чуда ко да взимам ся е периода за качване на маса и мисля да си взема само жуниор
ко ще кажете ??
31.10.05
08:37
Вземи си джуниър пробвай само с него 1 месец и ако не върви включи и няква суроватка или про голд 90. Аз примерно карам само на про голд 90 защото няма кинти за друго ама кво да се прави..;(
Ами Про Голда е по-скъп,ама от гейнъра пък трябва да взимаш по-големи количества.
Гейнъра можеш да го взимаш само в тренировъчни дни,което означава,че няма какво да ти възстановява и поддържа мускулите през останалите дни(като изключим храната).
31.10.05
10:19
иска ми се да си взема само 1 ния ма се чудя кой
а колко е белтъчното съдържание на жуниора ?
02.11.05
18:57
абе след трен пиеш по 60 грама от геинера и вечер пиеш 40 грама от яйчния на нутрим и тва е каква толкос политика водите :D
на ден по 120 грама да кажеме от геинера и по 40 грама от другия протеин ти се връзва за 1 месец .... 12 тренировачни дни ...
30х120 грама=3 кила и 600 грама ... по 120 грама през тренировачен ден и по 120 в нетренировачен според мене ако си с умерен или бърз метаболизам няма да ти се лепна изобщо :!: но ако си с бавен ... ще ти се лепне ... сам си пресметни ...
и 30х40=1 кило и 200 грама от яйчния протеин и готово :D или да кажеме кръгло 1 кило ...
за геинера 1 кило ти е 12-13 лева ... за 3 кила и половина ще ти излезне близо 40 лева и другия протеин ... 17 лева ... е близо 60 лева и ако ядеш както трябва по много и хубава храна ще качиш доста според мен
:D
02.11.05
19:00
аз съм с много бавен метаболизъм и затова ме е страх да взимам гейнери и май ще си карам само на млечно-яйчен + пепсин и яко храна с белтъци и ще съм си добре до март месец дали ще мога да кача 10 кг
по 3 гр протейн на ден става въпрос
03.11.05
19:12
[quote author=“SeLeCt”]аз съм с много бавен метаболизъм и затова ме е страх да взимам гейнери и май ще си карам само на млечно-яйчен + пепсин и яко храна с белтъци и ще съм си добре до март месец дали ще мога да кача 10 кг
по 3 гр протейн на ден става въпрос
виж са ... тва не е баш геинер според мене ... ако пиеш по 60 грама след трен не ти ли се вързват малко над 30 грама вурватка ? аз мисля че тва е идеално ! а другите 30 грама глюкоза ... те ще ти дадът на тялото необходимата енергия за да се въстанови от тренировката .... може да си го пиеш и кат сурватъчен протеин ако мене питаш :D и да кажеме сутрин пак примерно ... мисля че няма да натрупаш тея 60 грама глюкоза егати :shock: може да си земеш 400 грама и да пробаш еи така ... по 60 грама след трен или по 120 грама на ден и сутрин да зимаш .... мисля че няма да се омазниш но сам си прецени де :D ина4е яйчния е много добър наистина но само той няма да ти качи маса ... след трен какъв протеин зимаш ?
03.11.05
19:29
ми ще си го взема него ,хем е ефтин ,хем суроватка
звучи ми добре
ще пробам една седмица и ще вида как е !
03.11.05
19:32
Само не си взимай “млечен шоколад”!
03.11.05
20:02
ми яз си бях взел ванилия и не ми харесва мноо много
я кажете кой вкус е няй як ?
04.11.05
09:50
[quote author=“SeLeCt”]ми яз си бях взел ванилия и не ми харесва мноо много
я кажете кой вкус е няй як ?
яки вкусове няма да знаеш :D аз съм пробал само ягода ... кво да ти кажа .... става не е гадно за пиене айде да не се изцепвам че е и приятно че някой ще каже че не съм много наред :P но в никав случаи не си зимаи шоколад !!! :!:
04.11.05
10:36
ми значи няма да е шоколад
блягодаря ти много
[quote author=“SeLeCt”]ми значи няма да е шоколад
блягодаря ти много
Вземи си ягода ,ще ти хареса!Иначе за пепсина дето пиеш,ефекта му е много добър,но за сметка на стомаха ти!!!
04.11.05
11:35
какво ще му стане на стомаха ми ако може да попитам ?
Еми пепсина май е киселина и може би в по-големи количества уврежда стомаха.
Всъщност в стомашните сокове има пепсин.
Кисилина е и уврежда лигавицата.Може да доведе до язва.
04.11.05
22:37
на етикета пише че е безвреден пък незнам
Ми и на алкохола не пише ,че е вреден :wink: Не ти казвам да не го пиеш.Просто имай предвид ,че здравето то ти е по-важно!
Ми и на алкохола не пише ,че е вреден :wink: Не ти казвам да не го пиеш.Просто имай предвид ,че здравето то ти е по-важно!
Ами алкохола в малко количества е полезен.
05.11.05
18:06
ще вида как ми действа първата кутийка и ще си помисля
10.03.06
15:04
[quote author=“SeLeCt”]значи искам да попитам дали е добър и ще има ли по голям ефект от про голд 90
разликата в протейновото съдаржание е 10 гр на 100 и + това е суроватка тия 44 гр
нали така
а доколкото се отнася до вкуса чувам лоши отзиви за него и искам да ви кажа че ако има ефект вкуса няма много да ме интересува ?
Реших да пообсъдим още малко този суроватъчен геинер -Junior.Верно,че отзивите в последно време са лоши за Нутрим,обаче как мислите дори и 30% да е суроватка за около 5.50лв за 400гр не си ли струва този продукт.Алтернативите на чуждите фирми са няколко пъти по скъпи.Интересува ме тези които са го ползвали какви са им отзивите за качане на маса и имали ли са някакви проблеми,освен вкуса му..Просто ми трябва нещо изгодно да го комбинирам с креатина след трен ,а суроватъчния гейнер си мисля ,че е много добра алтернатива.Какво ще кажете?
[quote author=“realityman”][quote author=“SeLeCt”]значи искам да попитам дали е добър и ще има ли по голям ефект от про голд 90
нали така
А защо въобще си мислиш, че има и дори един процент суроватка, може да има сухо мляко или кой знае какво.
Я ми кажи след като един човек те лъже системно и нагло като те гледа в очите би ли му вярвал за каквото и да е?
10.03.06
16:12
red,ok,сигурно си прав,обаче кажи ми някаква алтернатива на този продукт-суроватъчен гейнер.Може и вносен да е ама да е все пак долу горе като цена в рамките на нормалното?
Значи пак ще повторя , защо си толкова сигурен, че има суроватка в него..........
13.03.06
13:01
На Р&В е суроватъчен гейнъра.Оклоло 17 лв килото излизаше.
Да така пише на етикета :wink:
13.03.06
15:09
Аз съм го пил,и заедно с креатина им и имах доста добър ефект.Иначе ти , в който и да е продукт, на която и да е фирма можеш да се съмняваш.
Абсолютно си прав, българите сме много недоверчив народ , но затова си има причина ........ много често сме мамени, а и такива фирми като Нутрим само ми затвърждават недоверието към бг. фирмите.
14.03.06
00:41
Значи пак ще повторя , защо си толкова сигурен, че има суроватка в него..........
Ами правя си извод от вашето озследване процента беше близо 2 пъти по малък .Фирмата е една и съща ,нормално е да е така около 25 някъде.Чак да е 0% месъмнява.Това ще е прецедент в историята на хр. добавки :lol:
Ами правя си извод от вашето озследване процента беше близо 2 пъти по малък .Фирмата е една и съща ,нормално е да е така около 25 някъде.Чак да е 0% месъмнява.Това ще е прецедент в историята на хр. добавки :lol:Не си ме разбрал :) , имах в предвид не че няма и 1% белтък, а че белтъка може да не е от суроватка , както и в Про голд съм сигурен че не е млечно-яйчен , а е СОЯ........ :arrow: