13.12.13
13:39
Здравейте на всички :)
Много се радвам,че най-сетне се реших да се регистрирам(до момента бях само анонимен наблюдател),да споделя моите опити към по-добра фигура и естествено да получа адекватни съвети :)
Ще започна с това-висока съм 1.70 и тежа около 55кг.В никакъв случай не се намирам за дебела-просто имам паласки,корем и като цяло отпуснато тяло-защото заради хапчета напълнях със 7кг,които за съжаление свалих с глад и това оказа кофти влияние върху тялото.До скоро се храних с адски много вредни неща-теста,сладки неща,количка.От една седмица не присъстват в менюто ми.Закупи си кростренажор и велоаргометър в едно и сега ще ви споделя как протича денят ми,а от Вас очаквам да ме критикувате,защото съм убедена,че правя нещо неправилно.
Желанието ми е да смъкна 2-3кг,да изчистя мазнините и да оформя тук-там някой друг мускул :)
Сутрин ставам в 6:30:закувам една пълнозърнеста филия намазана с масло,и прясно изцеден сок от грейпфрут или портокал
В 10ч(вече съм на работа) хапвам банан или мандарина
В 17ч ям едно от следните неща:кофичка кисело мляко с лъжица мед,салата от риба тон и краставица или пилешко филе на скара със салата домати и краставици
Това е менюто ми всеки ден(От една седмица) като естествено редувам единия ден рибка,след това пиле,или само салатка....
Към 19ч започвам с упражненията(и понеже съм начинаеща и пушач до момента успявам да издържа само 40 минути)
10мин-загрявка
4х10 повторения-гирички по 4кг
3х15 клякане
4х10 коремни преси
7 мин велоаргометър като се старая да въртя максимално бързо
7 мин кростренажор отново се старая да е по-интензивно
По време на тренировка пия вода(не знам дали е правилно) А като цяло през деня успявам да изпия най-много 1л вода(просто я мразя,но знам,че без нея не може)
И така ще очаквам отговори и съжалявам за своята крайна изчерпателност :)
Хубав и усмихнат петъчен следобед :)))
13.12.13
18:01
Здравей и честит дневник:)
А сега директно на въпроса - извинявай, къде ти е вечерята? Или обяда, ако определяш онова нещо в 5 като “вечеря” ?Калориите ти са под 1000, което е много вредно,нездравословно и дори не мога да намеря каква дума още да употребя. Храниш се основно на плодове.. не виждам белтъчини освен онези от “рибката в салатата или пилешкото филе”,които на всичкото отгоре редуваш и някой дни си само на салата (ако съм разбрала правилно), не виждам полезни мазнини - зехтин,авокадо,ядки,сусамов тахан,яйца и тн. Вода трябва да пиеш повече, храна - повече и на по-често. И моля те, не минавай с оправданието, че “на работа не можеш да си позволиш да ядеш каквото искаш”, защото и двете знаем,че ако има желание, има и варианти - бол. Проблемите ти идват главно от лошото хранене, а не от тренировките. Казваш,че си била анонимен наблюдател досега - във всяка втора тема, която публикуват момичетата тук, пишем точно това, но явно никой не чете.. Когато НЕ ЯДЕТЕ, няма да ОТСЛАБНЕТЕ - разберете го най-сетне.
П.С Надявам се да съм оправдала добре очакванията за критикуването :Д
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 13.12.13 18:06.
Благодаря ти за отговора :)
Абсолютно осъзнавам,че не се храня с каквото трябва и поемам много малко калории-реших известно време да се храня така,именно защото известен период(2-3 месеца) хапвах страшно много вредни неща(постоянно сладко,всеки ден хляб,пица,питка,кола в изобилие),и не знам защо реших,че като за известен период сведа храната до минимум ще има ефект в отслабването.А какво мислиш-ако ям същите неща,които съм описала,но ги ям примерно плюс още 1-2 пъти на ден ще бъде ли ефикасно това?Какво да променя?
П.С.-Търпя критика-така че винаги може още :)
Хубава вечер!
13.12.13
20:08
Яж месо на обяд и на вечеря - задължително. Много ти е малко месото.. Ако не обичаш толкова месо, има и други източници на протеини - яйца, сирене, риба. И говоря за грамажи от порядъка на 150гр, а не 50-100, което е супер малко. Намали плодовете - ако искаш да сваляш мазнини, не е препоръчително да ядеш толкова много плодове, колкото ядеш ти. Вкарай повече зеленчуци, най-вече зеленолистни. Зехтин в салатата, хапвай ядки,ако огладнееш и си на работа. Като караш на фотосинтеза 2 месеца няма да намалиш щетите от 5 месеца безобразно хранене, а само ще влошиш повече нещата. Единственият начин да оправиш нещата, е като започнеш да се храниш правилно, постепенно нещата ще си дойдат на мястото:)
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 13.12.13 20:09.