Junior + PRO 90 Gold

04.11.05
23:35

хора кажете ми как да ги съчетая двата вида(PRO 90 Gold и Junior)???тренирам 3 дена в седмицата.Да изпия първо Junior и след това да започна PRO 90 Gold или да ги смесвам???Защото те май са и двата с белтъчно съдържание и да не стане нещо?Аз си мислех да пия преди тренировка 2 лажици Junior, а след тренировка 2 PRO 90 Gold,защото ако ги пия както е дадено( по 4 лажици от вид ,горе-долу 140-150 гр на ден) да не ми стане нещо????и когато почивам да пия ли пак и от кой???????  БЛАГОДАРЯ ВИ!!! :P :P :P :D :D :)  :)  :lol:  :lol:

05.11.05
00:18

[quote author=“nasko_007”]хора кажете ми как да ги съчетая двата вида(PRO 90 Gold и Junior)???тренирам 3 дена в седмицата.Да изпия първо Junior и след това да започна PRO 90 Gold или да ги смесвам???Защото те май са и двата с белтъчно съдържание и да не стане нещо?Аз си мислех да пия преди тренировка 2 лажици Junior, а след тренировка 2 PRO 90 Gold,защото ако ги пия както е дадено( по 4 лажици от вид ,горе-долу 140-150 гр на ден) да не ми стане нещо????и когато почивам да пия ли пак и от кой???????  БЛАГОДАРЯ ВИ!!! :P :P :P :D :D :)  :)  :lol:  :lol:

я ми обясни какво мислиш че може да стане?един приятел идва с мен на фитнес и го зарибих за протеини.изпихме  по една кофа про голд и му викам кога ще ходим да си купуваме друга.а той ми вика че не искал.питам го защо?той ми отговаря че не искал да става изведнъж грамаден и заради това не искал да пие протеин :shock: кво да ви кажа:смях се от сърце!и твоя случай е съшия.нищо няма да ти стане.уверявам те.а до това как да ги пиеш junior след тренировка само в тренировачни дни и ако искаш с него можеш да заместиш някое хранене през другите дни.а про голд го пий всяка вечер преди лягане.

enjoy!

05.11.05
09:38

Ами ridddick,доколкото прочетах в сайта на нутрим :Junior е белтъчна формула, разработена за увеличаване на мускулна маса и нарастване на мускулната сила. Произведен от висококачествени, екологично чисти, натурални продукти.
Pro 90 Gold представлява комбинирана високобелтъчна формула (на млечна и яйчна основа), разработена за натрупване на мускулна маса и нарастване на мускулната сила.
Това ме притеснява ,че и двата са с високо съдържание на Белтъци(което е мн добре),но ме е страх да не се натровя нещо,знам ли??? :roll:

05.11.05
14:03

[quote author=“nasko_007”]Ами ridddick,доколкото прочетах в сайта на нутрим :Junior е белтъчна формула, разработена за увеличаване на мускулна маса и нарастване на мускулната сила. Произведен от висококачествени, екологично чисти, натурални продукти.
Pro 90 Gold представлява комбинирана високобелтъчна формула (на млечна и яйчна основа), разработена за натрупване на мускулна маса и нарастване на мускулната сила.
Това ме притеснява ,че и двата са с високо съдържание на Белтъци(което е мн добре),но ме е страх да не се натровя нещо,знам ли??? :roll:

ако нещо ти стане от това че приемаш много белтъци по какъвто и да е начин ти разрешавам да ме съдиш!

SE

05.11.05
17:16

още еднин бисер аха
ма как ще ти стане нещо бре вие чувате ли се ко говорите ми кажете
няма нищо да ти стане много ясно

06.11.05
15:43

[quote author=“SeLeCt”]още еднин бисер аха
ма как ще ти стане нещо бре вие чувате ли се ко говорите ми кажете
няма нищо да ти стане много ясно

и аз това се опитвам да му обясня :wink:

[quote author=“nasko_007”]Това ме притеснява ,че и двата са с високо съдържание на Белтъци(което е мн добре),но ме е страх да не се натровя нещо,знам ли??? :roll:

Хахахаха .. най-много да заякнеш  :twisted:

06.11.05
18:29

Джуниор между храненията в нетрен. ден и преди и след трен в тренировъчни дни. А про голд преди лягане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1