04.11.05
08:04
имат ли некъв ефект?стрували си да ги купуваме
04.11.05
10:02
Значи виж - те показват уреда с хора вече направили тяло където и както си трябва - във фитнеса!Просте не мога да си представя как някой такъв голям и релефен ще седне да се занимавас такива джиджавки...В повечето използваш собствено тегло нали?Май няма много полза от тях...
04.11.05
12:03
ако действаха нямаше да има дебели хора :wink: :!:
ако всичките тези глупости колани уреди деистваха... нямаше да е да има нужда от реклама защото щяха да бъдат адски популярни според мен това може да си го купи човек които няма ни наи малка представа за изграждането на стегнато масивно или релефно тяло
04.11.05
15:40
даам пълни глупости са .. макар че като си бях счупил ръката и ходих на рехабилитация ми пускаха ток и имаше доста ефект, но ест правех и доста др упражнения :wink: гласуването е единодушно
Moга да ви дам пример с една приятелка.Взеха я за реклама на някъв уред и трябваше да се прави,че не може да направи една коремна преса и иначе си ги прави 150-200 без проблем.
Мдам и аз не вярвам , но има един от моя клас с наднормено тегло и лятото ми каза , че си е поръчал sauna belt и аз естествено му се изсмях, но наскоро го гледам , че талията му се стопила :shock: Той ми каза , че след първото слагване бил с 1см назад в обиколката :shock: (после и още)
Сега си изкълчи крака и имаше застой само в тях да стои и вика , че не е мръднал килата си (в смисъл не е надебелял)
Но въпреки това пак гледам съмннително на тия измислени уреди , а особено за лепенките да не говорим :lol: :lol: :lol: :lol:
25.11.05
11:26
Това дето твоя приател е свалил е вода не мазнини! Според мен повечето неща ои телевизията ДЕЙСТВАТ!!!! какво лошо има в един кардио уред или някакъв мулти уред за натоварване на цялото тяло или дори и едно неопреново коланче което да изкара водата от клетката и да повиши термогенния ефект! Все пак повечето хора които имат проблем с наднормено тегло не целят да приличат на някои от корицата на “Мускули и фитнес”, а просто да намалят излипните мазнини и да се чустват добре! Но не ме разбираите погрешно, проблема с рекламираните неща е в недоизказаната истина за процеса на изгаряне на излишните мазнини, и в лъжливите резултати които уж ще постигнем за невероятно кратко време. Е разбира се има и неща които с почти нищо няма да ви помогнат да изгорите мазнините, освен с това че човек е по склонен да си поддържа диетата като знае колко пари е пръснал по хранителни добавки :)
Недейте да бъдете крайни все пак.Имат някакво действие,но все пак не очаквай чудеса да свалиш всичко където и както си поискаш,Все пак е смешно да си ядеш чипс пред телевизора и се завиваш с някакъв пояс и ...виждате ли чудо 8см от талията...това е несерисозно.Така че просто предценявайте
При определени условия да но те не се споменават пиите го и веднага ще стане това и това може и да стане но трябва и друго да правите
26.11.05
19:39
Това са пълни глупости...няма никав смисъл от тях...не си ли е фитнес заличката :lol:
29.11.05
14:47
Според мене може и да имат някъв ефект ама с тия тъпотии “по 5 мин. дневно” вече става простотия.