Разлика между Pure Whey Pro и Ultra Whey

01.11.05
11:26

Можете ли да ми кажете каква е разликата между този и този протеин.
Мерси.

01.11.05
12:19

единият е 90% а другия 85%. Ултра уей е според мен е по добър

Мен, ако питаш почи няма разлика. Аз бих си взел Pure WHEY Pro - пак суроватка, значително по-евтина, същият ефект, по-добра разтворимост ... от опит говоря.

02.11.05
09:30

Влезнах в форума с намерние и аз да питам какви са разликите и между двата протеина но вече има такава тема !
Та аз щях да си зимам Жуниор но се отказах защото въглехидратите лесно мога да си ги набавя и няма смисал да хварлям пари за прости въглехидрати в добавки !

По поста на мансон разбирам че ти предпочиташ Пуре Уеи защо ?
Аиде посъветваите ме кои да си взема ?

04.11.05
09:00

Аиде бе хора плс даи съвет от кои протеин да си зема  между тия двата !  Много се мисля защото тоя Ултра Уеи напоследък много хвалят и реклами гледам из М & Ф  но това за разтворимоста зе да ме разубеждава  пък за Пур Уеи Про не съм чувал много ???

05.11.05
08:41

Аиде бе хора няма ли да хвърлите едно око на въпроса ми и да дадете някои съвет че наи късно утре трябва да пускам поръчката в саита протеин да може да ми доиде за понеделник ???

05.11.05
11:50

Вземи си Pure Whay pro.Както вече те посаветваха.Може да не си чувал много за него но това е доста често използван протеин(суроватъчен).Аз също сщм го използвал и сам доволен.Наистина малко трудно се разтаря,но ще бъркаш повече или с шейкър.Се тая него си земи.Изпитано и доказано.Другия не сам го опитвал но едва ли ще е по-лош :lol:

06.11.05
08:17

Маи ше си зема Пур Уеа Про както казваш ти ФТФ пък и за прав път ми е с суроватка  ще видя сигурно ще си зема него благодаря за съвета !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1