14.12.13
21:24
Здравейте ! Не съм и предполагал, че ще трябва да се регистрирам в този сайт, но и до тук стигнах! Надявам се за някакви съвети (стига да не съм объркал раздела), защото ми се струва, че някъде допускам сериозни грешки. Може би ще се наложи да обясня малко по-широко… Та лятото прекарах в чужбина, където се хранех(по-скоро тъпчех) по най-нездравословния начин – газирано, за закуска – 100гр. печен бекон с крема сирене, пържени филии, друг ден до 20 сладки мъфина, пържени картофи и т.н.+недоспиване – е мислех, си че съм отслабнал, защото бедрата ми се смалиха, но нещо в коремната област имаше проблеми – е от 63кг. бях станал 67кг(ръст 180см.)(никого преди това не съм тежал повече от 63кг.). След като се прибрах октомври месец реших да се взема в ръце – започнах 2 седмично по 1 час интензивно плуване и някаква моя 6 седмична програма с дъмбели и body weight, която поне според мен имаше не лоши резултати. Но отново исках да се освободя от някои друг сантиметър около корема. Оправих си храненето(образованието ми помага доста за да правя разлика между вредно/полезно, съчетания, състав и т.н.). Взимам комплекс от витамини и минерали. Но спрях с моята програма, за да започна програмата Insanity – още съм на първия месец , което ще рече кардио до припадък. Не мога да спазвам препоръчителния хранителен режим, но се придържам към режима, който имах преди това и даваше резултати. Но забелязвам, че губя мускулна маса(или поне така ми се струва) в зоната на гърдите и бедрата, но определено изчистих корема, ръцете и прасците. В момента тежа 61кг. Придобих още по-голяма издръжливост, което си личи в упражненията, както и в резултатите при плуването и се чувствам много добре. Та моля за някакъв съвет – да продължават ли в същия дух, да се върна ли към „първия“ план или нещо съвсем ново? В случая се старая да поддържам тялото си в добра кондиция, да се храня що-годе здравословно и най-вече да се чувствам добре!
14.12.13
22:29
казано от VDondev на 14.12.13, 21:24:
Не съм и предполагал, че ще трябва да се регистрирам в този сайт, но и до тук стигнах!
В смисъл?
Хах извинявам се, малко грубо прозвуча, но никога не съм бил върл фен на фитнеса, помпането на мускули до “погрозняване” и храненето с прахчета и други вещества, а до неотдавна асоцирах този сайт именно с това. ;) Но от известно време промених мнението си. :)
14.12.13
23:52
казано от VDondev на 14.12.13, 22:45:
Хах извинявам се, малко грубо прозвуча, но никога не съм бил върл фен на фитнеса, помпането на мускули до “погрозняване”
Това е въпрос на гледна точка. За някой пък да си 67кг на 180 см може да изглежда грозно. Сайтът не го подценявай, може да бъде голям стимул да държиш тренировките си на добро ниво. Поздрави и успех с целите.
14.12.13
23:59
Мисля,че си на правилното място.Ако трябва да се даде оценка ,това е най-добрия и полезен български сайт на тази тематика.Базата данни е огромна.