моля за съвет!!!

31.10.05
19:03

здравейте!наскоро си взех кростренажор на Kettler и като цяло сам много доволна.конкретно искам да попитам как точно да правя упражнения за увеличаване на прасеца/имам предвид на пръсти ли да се повдигам,колко минути,на каква степен натовареност/,освен това целя стягане на коремната и седалищната мускулатура.висока сам 170 см.,тежа 53 кг.
благодаря предварително за съветите ви!!!

31.10.05
19:27

[quote author=“Dezire”]здравейте!наскоро си взех кростренажор на Kettler и като цяло сам много доволна.конкретно искам да попитам как точно да правя упражнения за увеличаване на прасеца/имам предвид на пръсти ли да се повдигам,колко минути,на каква степен натовареност/,освен това целя стягане на коремната и седалищната мускулатура.висока сам 170 см.,тежа 53 кг.
благодаря предварително за съветите ви!!!

Като упражнеия прасеца изисква различно натоварване всеки път! Можеш да правиш, на пръсти от стоеж, магарешки повдигания, седнала със щанга! Варирай и с повторенията единия път много, другия път малко!!!! Внимавай да не претренираш - 1-2 пъти седмично би било достатъчно!!!

02.11.05
17:48

Тренирай прасеца в домашни условия, като повдигаш пръстите си и използваш засега тежестта на тялото си

03.11.05
13:56

благодаря за съветите ви,но все пак не може ли и чрез помощта на тренажора да се постигне нещо.например да въртя ските на по-голямо натоварване или нещо такова?защото това с повдигането съм го пробвала,но нищо не се получава!

03.11.05
16:21

Тренажорът ти не е за прасец ;)
Прасецът е устроен и се напомпва единстено когато имаш движения като изправяне на пръсти. Нищо друго не би го накарало да расте, а щом не се получава, просто опитай правилната техника на изпълнение :)

04.11.05
20:01

ей,много мерси,че ми отдели време за съветчетата!ще мнаправя каквото мога за да постигна желаното!

P.S.м/у другото,ако това на снимката си ти-имаш мн. хубаво тяло :oops:  :oops:

05.11.05
15:09

Благодая, аз съм това, да! :)  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1