14.12.13
19:45
Кажете си мненията положителните и отрицателните за продукта
15.12.13
16:11
по-добре едно vitargo с амино, чиста работа.
Искам да кача килограми за това ви искам мнението за Cellforce кажете ми кои са най-евтините и най ефективни добавки? :)
Килограми не се качват с добавки. Качват се с питателни калории, активност и търпение.
Най-евтината добавка, която ще е на място и от полза по-време на висококалоричното ти хапване би била креатин монохидрат.
ами препоръчай ми евтина и качествена добавка някои гейнер или протеин без значение грамажа
Вижте искам някоя евтина добавка защото не мога да си позволя скъпи и не става само с храна защото ям много но съм с бърз метаболизъм е нищо не качвам искам някои гейнер или протеин до 30 лева защото и да искам не мога повече такава е суровата истина покрай мен и моля ви за мнения и без хейтване защото не всички имаме еднакви възможности но всички имаме голямото желание за фитнес :)
Желанието ти за фитнес е жалко. Надявам се скоро , то ще се промени. И в никакъв случай не говоря за възможности.
казано от Xulk Xulk на 16.12.13, 23:19:
Вижте искам някоя евтина добавка защото не мога да си позволя скъпи и не става само с храна защото ям много но съм с бърз метаболизъм е нищо не качвам искам някои гейнер или протеин до 30 лева защото и да искам не мога повече такава е суровата истина покрай мен и моля ви за мнения и без хейтване защото не всички имаме еднакви възможности но всички имаме голямото желание за фитнес :)
В Пикадили и Кауфланд продават добавки за твоите възможности. Разнообразни продукти, ниски цени и ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО :D
Благодаря ви искрено за “хубавите и полезни” коментари и ви желая никога да не станете на моето положение защото само и единствено тогава бихте могли да ме разберете :)
казано от ddd на 17.12.13, 21:01:
Че вдигат цената на агнешкото преди Великден.
xaxaxa :D кратко и ясно.
Продуктите са коренно различни. Едното е хелиран креатин, другото са бързи въглехидрати комбинирани с някои аминки в малко съдържание.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 18.12.13 09:07.
19.12.13
16:52
И какво е твоето положение? Дай мерки и стаж..
22.12.13
13:29
Креатина е най-евтината суровина на пазара, но няма да ти свърши работа ако не си постоянен и наблегнеш на стабилно ядене. Никой не се подиграва на възможностите, но ако с 30 лв се ставаше културист, всички по улиците щяха да са напомпани батки. Истината за този, и общо взето за всички видове спорт, е че се изискват доста време, постоянство, работа и средства.