14.09.05
11:39
Moже ли да се появи например засилено окосмяване-налин все пак съдържа някакви хормони?Кое е по-добре да се ползва Трибестан или билката от която се прави?
14.09.05
11:44
е ти каква глупост каза .... хареса ми :lol: :P 8) :twisted: :wink:
нема странични ефекти може само корема ти нещо да не го приема както трябва но ако тва се случи... просто го пии след хранене :D
Ако зимаш по 2-3 грама на ден...има много голяма вероятност да не може да ти падне :wink:
14.09.05
15:45
Преди години бях чел че приема на трибестан води до засилено извличане на калции и може в някои случаи да имаш проблеми със зъбите. Ама като цяло страничните ефекти са положителни. Все пак е разработен като лекарство за лекуване на импотентност.
Аз в момента го пия, едва от около 10-тина дни и още не мога да се произнеса за ефекта, НО за дефекта.. Направих истински фурор на няколко пъти и много високо вдигнах летвата за тези след мен! :lol: :lol: :lol:
Приемам по един грам дневно, разпределен на три приема.Нива от 2,3грама дневно, ми се струват много високи.Струва ми се, че ако приемам повече от грам, спокойно ще мога да правя упражнението от аватара. :wink: Кофти е, че поскъпна /Какво ли не поскъпва?!/, беше29лв, сега е 34 и нещо.
ебахти офертата да ти става нон стоп да не можеш да си излезнеш спокоино на улицата щот може да ти е станал хаха
25.10.05
22:36
На мене са ми казвали че от трибестана се спира растежа щото увеличава производството на тестостерона
Някой може ли да каже колко таблетки от трибестана на софарма са 1 грам?И по колко на ден да пия?
04.11.05
09:56
еми ако не си много кила от типа на 70-75 кила ... пии според мен по 1.5 грама на ден в един хап има 250 мг демек ако си под 70 кила да кажеме пии по 4 хапа 2 сутрин и 2 следобед по някое време а ако можеш така го сметни че хаповете да ги пиеш на секи 8 часа понеже толкова му е времето на разпад до колкото знам за тва примерно 1 хап сутрин после 1 хап към обяд 1 хап преди вечеря и 1 хап преди лягане така че да ти действа 24 часа на ден :twisted: а може и по 2 хапа сутрин и 2 хапа следобед как си решиш :D разликата според мен няма да е много голяма ... ама е скъпичко одоволствие требестана подяволите :x :cry:
04.11.05
22:33
[quote author=“SeLeCt”]На мене са ми казвали че от трибестана се спира растежа щото увеличава производството на тестостерона
Някой бая те е излъгал. Трибулуса има доста косвено действие върху тестостерона. Той може евентуално да повиши собственото производство, но до личния ти таван. Колкото и трибестан да вземеш собствените си възможности не можеш да прехвърлиш
04.11.05
22:40
ми аз не знам нищо за тоя продукт и затова като питах за него единственият дефект който ми казаха за него е това пък дали е вярно не знам
а 60 т за колко време стигат ?
05.11.05
11:18
[quote author=“SeLeCt”]ми аз не знам нищо за тоя продукт и затова като питах за него единственият дефект който ми казаха за него е това пък дали е вярно не знам
а 60 т за колко време стигат ?
e зависи по колко пиеш де :D ако пиеш по 1 грам на ден пак ще има ефект но ако си над 80 кила п одобре да пиеш по 1.5 грама ... в един хап ти има 250 мг сметни си го сам :P или 4 или 6 хапа на ден :D
05.11.05
17:57
ми значи таблетките няма да ми стигнат и за 10 дена
няма смисъл за толкова пари според мене
05.11.05
18:57
[quote author=“SeLeCt”]ми значи таблетките няма да ми стигнат и за 10 дена
няма смисъл за толкова пари според мене
е са заместител на стероидите се води ефекта му наистина е много добър но наистина е скъпо и то доста ... ако мене питаш по добре яко протеин да си земеш и да блъскаш пък като натрупаш достатъчно стаж и научиш сичко за тялото ти може да минеп на химия пробно кат следиш тялото ти как райгира на химията ... и така при секи е различно за тва си требе много опит и познаване на собственото ти тяло :!: