кръвното ми вече е доста ниско :(

Темата е заключена.

05.11.05
16:23

здравейте, вече една седмица съм на efedrin, clenbuterol, T3 и S.P. (това е някакъв диоретик) и напоследък кръвното ми налягане е доста ниско. преди беше високо, след това го нормализирах, но откакто започнах с този цикъл и стана 105/75, като преди си беше 120/80.
знаете ли защо е така, дали е моментно и какво да направя?
понякога се чувствам по-лек, отколкото съм, защото ми е паднала кръвната захар (леко замайване)

05.11.05
17:02

Внимавайте с нецензурните изказвания да няма санкции :evil: !!!!
Mr_Muskul

SL

05.11.05
19:36

Нормално пич ! Спри диуретика ( от него ти пада кръвното ) освен ако няма да се явяваш на състезание

05.11.05
20:18

мерси много.

07.11.05
01:03

Клен, ефедрин, Т3 И диуретик? Пич, кефи ме ентусиазма ти! :D :shock: Как ги взимаш по-точно?

07.11.05
09:58

всичко хубаво , ама какъв е тоя педерастки аватар :shock:  :shock:  :shock:

Нека БГ да бъде демократична страна(поне така да казваме).Нежелаем да има коментари(особенно нецензурирани) по нестандартни аватари или мисления.Благодаря за вниманието.ivan.shishmanov

съгласен съм с позицията на иван шишманов, но защо все трява да ни се навира в очите различната сексуална ориентация. нямам против никого и нищо, ама става досадно вече.

07.11.05
10:31

[quote author=“rewave”]Клен, ефедрин, Т3 И диуретик? Пич, кефи ме ентусиазма ти! :D :shock: Как ги взимаш по-точно?

еми направиха ми режим на пиене и си го спазвам стриктно, но според мен е леко индивидуално и при мен е за чистене и за сега действа много добре, а съм едва на 8-ми ден

всичко хубаво , ама какъв е тоя педерастки аватар

защо всички гледат на аватара като гейски? аз гледам на него като на две здрави момчета  :D

Нека не коментираме аватара.

09.11.05
23:07

Много внимавай с Т3. Доколкото знам има много дребни детайли при дозирането. Всмисъл към края когато се намаля дозата се взимаха количества от типа 23.35mcg (т’ва е само пример. разбра ме:)) т.е. спира се МНОГО плавно. А и предполагам знаеш, че прецакаш ли нещо цял живот ще трябва да взимаш Т3 (ставаш “зависим”). Успех.

09.11.05
23:13

Аз написах почти същото Мр.Мускул набъзо ме цензурира!

ТЕ педерасите в българия, не ги праят тез неща щото са обратни, ми по скоро парадират с това и се опитват да се изтакнат!
А и форума се гледа и от хора дето са на по 15-16 години, кво още от малки да им показваме педалски снимки, та те като пораснат и те да станат такива!Няма ли достатъчно красиви жени та са урнахте по маже!

[quote author=“joropower”]всичко хубаво , ама какъв е тоя педерастки аватар :shock:  :shock:  :shock:

Нека БГ да бъде демократична страна(поне така да казваме).Нежелаем да има коментари(особенно нецензурирани) по нестандартни аватари или мисления.Благодаря за вниманието.ivan.shishmanov

съгласен съм с позицията на иван шишманов, но защо все трява да ни се навира в очите различната сексуална ориентация. нямам против никого и нищо, ама става досадно вече.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1