Дневника на един млад тинейджер

Темата е заключена.

18.12.13
17:58

Здравейте,аз съм на 13 години,1.75 ,тежа 63-4 килограма.Та така значи,направих си сам една програма която е в домашни условия, и се изпълнява в понеделник,сряда и петък... ТЯ Е!!!
....Еднаква е за всички дни !!!
-лицеви опори 4 серии по 20 повторения
-диамантеви лицеви 2 серии по отказ
-на два стола(ръцете на единия,краката на другия) 3 серии по 20 повторения (с 11 килограма допълнително)
-(за бицепс имам раница като я напълня стажа 11 килограма) значи с нея като дъмбел тренирам 3 серии по 15 повторения

-клякания 3 серии по отказ ;X
-повдигане на петите 3 серии по отказ(аз лично правя по 200 това ми е max!!)

-корем 3 серии по 40 коремни (къси)
-вдигане на краката 3 серии по 40 повторения........

Това е,искам да знам за вашите мнения!Ще питате за хранителен режим ок ето го! :Д

сутрин в 7:00 ям една купа овесени ядки с мляко с една лъжица мед
в 10:00 ям една филия хляб с една кофичка кисело мляко
в 12:00 ям една чиния риба тон от консерва с една филия хляб с един плодов шейк
в 16:00 ям две ябълки с кисело мляко
в 19:00 ям каквото е зготвила мама :Д
в 22:00 ям една купа мляко (прясно ) с хляб и фруктова захар е това е чакам .. :Д

П.с: А това за бицепса мисля,че е добре защото използвам раницата точно като дъмбел,но раницата е дребна и става 11 килограма!!!

Темата беше редактирана от fitnes teen на 18.12.13 18:00.

18.12.13
18:32

” Извън темата сготвила* не зготвила. “

Иначе рибата тон, в собствен сос ли е?

18.12.13
20:39

Увеличи храната . Можеш да използваш раницата при клековете,освен за бицепс може и трицепс и рамо да правиш с нея (по възможност обаче си намери фитнес или поне дъмбели/щанга).Също мисля ,че лицевите опори са много , при положение , че правиш едно и също 3 пъти седмично.Съсредоточи се в развиването на цялото тяло , а не на гърди,бицепс и корем.

19.12.13
18:55

Здравейте,извинявам се за грешките,също така съм забравил да кажа за клека,че го правя с раницата,и ако прозвучи смешно държа и един стол в ръцете си.
Ъъъъ..ами да рибата е в собствения си сос!

Ще помисля за дъмбели и щанги но малко по-нататък,че аз дори не съм в България!!!Не че езика или нещо друго ми пречи(не дори си имам и приятелка),но мисля още да не ходя на фитнес,но горе-долу 4-5 месеца и ще тръгна на фитнес :) .

19.12.13
18:58

А!И иначе кажете ми как да увелича това ядене!!

19.12.13
19:00

казано от fitnes teen на 19.12.13, 18:58:

Ми като ядеш повече. Що за въпрос...

19.12.13
19:07

Ей, що ми крадеш името на дневника бе??? (fubar)
А за храненето, ако можеш направи го 3-4 пъти но да е стабилно и да се напраскаш като прасе както се казва. Мисля, че това може да ти помогне, има и един вариянт, който се нарича периодичен глад. Гладуваш 16 часа  и си набавяш всичките калории в останалите 8 часа. Така поемаш повече храна на веднъж, защото просто ти се яде, но при теб едва ли има нужда да го правиш, просто малко повече старание и повече ядене .

19.12.13
19:17

“Ми като ядеш повече. Що за въпрос...,,
Ми хубаво,но аз питам оф тоест дали да оставя храненията в тези часове,но да увелича храната в тези,часов!или да вмъкна още хранения между тях :)

Ей, що ми крадеш името на дневника бе???... Извинявай,но несъм видял,че вече има такъв :D

19.12.13
19:18

Aaaaa…да знаете,че вчера не можах да тренирам,но тренирах днеска——>

19.12.13
19:20

Няма значение кога ядеш. Важното е да си набавяш калориите и количеството Б, В, М, които са ти нужни за деня.

19.12.13
20:01

казано от fitnes teen на 19.12.13, 18:58:

Защо преди училище не хапнеш няколко яйца?

Мнението беше редактирано от Calion на 19.12.13 20:01.

19.12.13
20:04

Плюс това не виджам никакво месо в храненията ти, освен тази риба тон от консерва. Проблемът ти не е, че не ядеш достатъчно пъти, а че не ядеш достатъчно много. На училище какво ядеш?

19.12.13
20:06

Да, това с яйцата е добра идея. Аз ям яйцата преди училище или си взимам в кутията за голямото междучасие. Даже когато няма друго ям яйца и преди, и по време на училище.

Мнението беше редактирано от Ронката на 19.12.13 20:48.

19.12.13
23:26

Ами ям това което съм казал,нося си го в училище в една кутия нося всичко
Ми ок,може ли към овесените ядки да прибавя яйца(да не си помислите че ще ги сложа вътре) не отделно :Д
Иначе не знам точно дали съм си направил програмата добре...

20.12.13
00:29

казано от fitnes teen на 19.12.13, 23:26:

Ами ям това което съм казал,нося си го в училище в една кутия нося всичко
Ми ок,може ли към овесените ядки да прибавя яйца(да не си помислите че ще ги сложа вътре) не отделно :Д
Иначе не знам точно дали съм си направил програмата добре...

Може. Протеин от тук, протеин от там и ще приемаш дневните си нужди. На тази възраст и тези килограми много лесно може да си набавиш нужното количество протеин, без дори да ти трябват протеини на прах ( въпреки, че с тях ще ти е по-лесно, и може да пропуснеш някое от храненията), но и без тях става, даже е за предпочитане, понеже ще избегнеш допълнителни разходи.

Мнението беше редактирано от Calion на 20.12.13 00:30.

Ще се придържам към съветите на Кольо Пияния и ще ти предложа вместо да ядеш по-често по малко, да синтезирах храненията в 3-4 основни блюда. Ако огладняваш помежду им, можеш да вкарваш нещо малко колкото да те засити до следващото хапване :)

20.12.13
11:12

Сега се прибирам от училище да знам рано е но изпуснах класа отидох на курс а те са отишли на КИНО :Д И се прибрах в къщи!!

Мнението беше редактирано от fitnes teen на 20.12.13 11:17.

20.12.13
11:14

Благодаря,ще се опитам да променя режима на хранене и ще пиша :)
А и съм забравил да кажа една подробност в характеристиката ми...И тя е обиколка на бицепса ми е 34 см....мога да кажа че не е сланина няма как на тези килограми,ще го нареча мм :Д

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1