18.12.13
19:35
Здравейте. Въпроса ми си го пише в заглавието. С каква добавка (за въстановяване) е добре да комбинирам креатин монохидрат?
Ако може да кажете и КОГА да я вземам (преди тренировка, след тренировка), ще е добре. Двумя се в момента между глутамин, БЦАА и протеин.
А да... трябва да дам инфо за себе си.
1. 16 годишен съм,
2. тренирам от година и пет месеца
3. старая се да се храня здравословно (под това искам да кажа - избягвам сладко, чипсове и ям повече мюсли, ядки, мляко, плодове и така...),
4. треснирам по сплит програма.
Друго инфо нужно ли е?
казано от Стилиян Хвърчилков на 18.12.13, 19:35:
Здравейте. Въпроса ми си го пише в заглавието. С каква добавка (за въстановяване) е добре да комбинирам креатин монохидрат?
Ако може да кажете и КОГА да я вземам (преди тренировка, след тренировка), ще е добре. Двумя се в момента между глутамин, БЦАА и протеин.А да... трябва да дам инфо за себе си.
1. 16 годишен съм,
2. тренирам от година и пет месеца
3. старая се да се храня здравословно (под това искам да кажа - избягвам сладко, чипсове и ям повече мюсли, ядки, мляко, плодове и така...),
4. треснирам по сплит програма.Друго инфо нужно ли е?
Здравей. Перфектният избор е 10-15грама БЦА, но на прах разбира се. Повреме на тренировка го приемам аз и съм доволен.
Това, че избягваш чипс и сладко не означава, че се храниш правилно !
18.12.13
20:11
Казах какво избягвам, колкото да покрия въпроса за хранителния режим, но си прав...
18.12.13
22:05
казано от Calion на 18.12.13, 20:49:
Най-добре BCAA или някой бърз протеин.
Как прецени, че протеин (и то бързо усвояем) е подходящ избор в случая? :)
18.12.13
22:08
казано от Кольо Пияндето на 18.12.13, 22:05:
казано от Calion на 18.12.13, 20:49:
Най-добре BCAA или някой бърз протеин.
Как прецени, че протеин (и то бързо усвояем) е подходящ избор в случая? :)
Какъвто и да е протеин, аз само за суроватъчен знам. Но предпочитам да вземам БЦАА.