02.11.05
15:27
Здравейте,
Знам, че тази тема започва да се изтърква, но никъде не успях да намеря отговора на следния въпрос:
- Колко продължително мобе да се приема продукта (месеци, години) има ли някакви ограничения. Например след 2-3 цикъла може ли да се продължи и т.н.
- Трябва ли (може ли) да се приема при големи паузи в тренировките. Например ако спра активни тренировки за 1 месец трябва ли да спра и Трибестана?
Благодаря предварително.
Има в опаковката една листовка, много внимателно я прочети.По принцип дозите са различни спрямо целите, както и паузите.Обаче имай предвид, че съществува реална опастност при продължителна употреба да подтиснеш собствената си продукция на тестостерон.
06.11.05
04:44
Това, че ще подтиснеш собственото производство, е пълна глупост. Паузата се прави, за да се поддържат свежи резепторите, иначе спира да действа. По принцип схемата е 8 седмици прием 2 почивка и може да се повтаря непрекъснато. Има и някаква нова, 5 дена прием 2 почивка.
06.11.05
04:46
Уверявам всеки, че ако си под 20, от Трибестана ползата е нулева. Просто естественото производство на ТС е на макс.
Аз съм на 17г. и се занимавам професионално със спорт. Трибестана ми дава енергия и чрез него съм изградил 1,5см мускулна маса на ръката, при положение, че тренирам 10-12пъти седмично. Смятам, че това разграничението ‘’под 20’’ е излишно в случая.
08.11.05
10:49
Аз пък как се изиграх с един трибестан.Неусещам никакво действие макар че е от водеща марка.Преди доста време бях ползвал един друг с него имах отлични резултати като сила и маса,които после запазих 100% даже продължих с добрите резултати.