Дневникът на един ентусиаст

Темата е заключена.

20.12.13
00:41

Ох .. мислих дълго време и най-накрая реших да започна и аз един дневник .. очаквам много упреци и съвети ( нядявам се за 2рото ), и дано да върви добре! Започвам от утре.

Темата беше редактирана от Calion на 20.12.13 00:42.

20.12.13
00:51

Успех Калионе.

20.12.13
12:46

Закуска 11:23 - Мляко с мюсли и доза Carbojet

20.12.13
13:05

Мен къде ти е протеиновия източник ?

20.12.13
14:19

казано от Цветомир Неделчев на 20.12.13, 13:05:

Мен къде ти е протеиновия източник ?

Еми незнам, честно да ти кажа. Дай пример какво мога да добавя към закуската .

20.12.13
14:21

Обяд - Бъркани яйца с бекон и пълнозърнест хляб и половин кофичка кисело мляко.

20.12.13
14:36

Пиши всичко в 1 пост !. Просто цъкни “Редактирай” на предния и добавяй нови работи защото така не е красиво, и става много разбъркано ! :)

20.12.13
16:15

Следобедна закуска - Кофичка кисело мляко и малко бадеми

Упреците струват повече от съветите, имай ми доверие.
За да получиш каквото и да е, обаче, трябва да се случи нещо друго.

20.12.13
17:21

Още като видя че това “друго” е хиперлинк,хахаха,си знаех че ще сложиш това с интелигентното задаване на въпросите...:Д

Оказа се, че трябва да хитрувам, за може хората да му хвърлят поне диагонален поглед. Добре зададеният въпрос има несравнимо по-голям шанс да получи точен и максимално полезен отговор. Много често съвсем уместни въпроси остават без отговор или получават некачествен такъв, защото на никой не му се прави разследване. Надявам се, че ще се съгласите с тези неща... :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.12.13 17:35.

20.12.13
18:55

Oк, а относно това, че пиша едно след друго, а не като цяло, е защото просто не всички ще прочетат всичко, а така като е едно след друго могат лесно да кажат мнението си относно определено нещо, без да се налага да четат всичко написано. Така предпочитам, мисля че повече хора биха могли да помогнат.

Следобедна закуска 2 - 15:00 - Варени картофи от магазина ( не са най-подобаващото нещо, но ги харесвам), с пълнозърнест хляб и 1 пилешка пържола.

П.С - Днес е нетренировъчен ден, затова не пиша упражнения.

Мнението беше редактирано от Calion на 20.12.13 18:57.

Честно казано - не знам дали на някой му се занимава да ти “гони” храната за деня, пръсната между други мнения. А като се разхвърлят и между страниците... Аз, например, няма да го направя - ще ми отнеме сравнително много време и има голяма вероятност да сгреша (пропускайки или прибавяйки нещо неправилно към съответния ден). Мисля си, че е по-удобно всичко за деня да е събрано в едно мнение, където с един поглед да може да се направи лесно обща преценка на нещата и ако трябва - някаква калкулация. В крайна сметка ти имаш право да решаваш как ще водиш дневника. Важното е да бъде удобно на теб.

20.12.13
23:14

казано от Кольо Пияндето на 20.12.13, 22:48:

Честно казано - не знам дали на някой му се занимава да ти “гони” храната за деня, пръсната между други мнения. А като се разхвърлят и между страниците... Аз, например, няма да го направя - ще ми отнеме сравнително много време и има голяма вероятност да сгреша (пропускайки или прибавяйки нещо неправилно към съответния ден). Мисля си, че е по-удобно всичко за деня да е събрано в едно мнение, където с един поглед да може да се направи лесно обща преценка на нещата и ако трябва - някаква калкулация. В крайна сметка ти имаш право да решаваш как ще водиш дневника. Важното е да бъде удобно на теб.

Добре, но мисля да разделя тренировките и храненията в 2 отделни мнения, за да е по-удобно.

21.12.13
01:45

Със закъснение - Вечеря - Шунка с салата снежанка и орехи, пълнозърнест хляб и малко домати.
                  Преди лягане - 1 мандарина, Чашка прясно мляко, 1 валериан.

Лека нощ! : )

21.12.13
12:13

Имам работа и не мога да правя дневника сега. Ще продължа след около 2 седмици.

Весели празници на всички!

Мнението беше редактирано от Calion на 21.12.13 12:13.

21.12.13
12:49

Е, ти се раздаде още на първия ден. Нормално е малко да си починеш :>

21.12.13
14:02

казано от Storm на 21.12.13, 12:49:

Е, ти се раздаде още на първия ден. Нормално е малко да си починеш :>

Идват празници, чочи (dull)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1