20.12.13
14:08
Hi,
както може би сте се досетили - Май, 2014-та наближава, а аз съм разплут бидон...
Бих искал да ми помогнете, за да влезна във форма, да ми стои костюма прилично.
195 съм, тежа 95 кг. Много бързо качвам, отпуснах се в последните месеци и качих 15 кг.
Единственото, с което мога да тренирам, е основно теглото ми, както и една импровизирана щанга, тежаща окло +/- 40 кг., също и импровизирана гира/дъмбел от 2 тухли четворки.
За около 5 месеца трябва да сваля шкембето и всички тластини(ако е възможно). Целта ми не е да отслабна, а да кача мускулна маса. Ако можете да ми дадете някакви упражнения, с които да започна? Готов съм на всичко!!!
Благодаря Ви!
Форумите са място за взаимопомощ. Теост помогни си сам, з да ти помогнем и ние. Започваш да четеш яко, съставяш си програма и пускаш за доизкусуряване. на готово е с пари ;)
20.12.13
18:29
казано от CarnalK на 20.12.13, 14:32:
Форумите са място за взаимопомощ. Теост помогни си сам, з да ти помогнем и ние. Започваш да четеш яко, съставяш си програма и пускаш за доизкусуряване. на готово е с пари ;)
Благодаря за ‘’помощта’‘.
Мнението беше редактирано от Blue Storm на 21.12.13 15:18.
20.12.13
19:38
Ми каква помощ, като има 1000 теми в сайта, за това, за което питаш.. В раздел хранителен режим ще прочетеш за това как да си съставиш хранителен режим и какъв да бъде. Също така ще си потърсиш и тренировки, има много теми и клипчета с тренировки със собствено тегло, а и като цяло в домашни условия. И не казвай ако е възможно, а си кажи “ще го направя” и започни веднага!
20.12.13
20:20
трябва да сваля шкембето и всички тластини(ако е възможно)
Целта ми не е да отслабна, а да кача мускулна маса
Даже и си противоречиш :D
TonsOfDamage и CarnalK много добре са ти го казали. Почваш сам - четеш, съставяш, ако се наложи пускаш една тема какво си направил и вече там всеки на драго сърце ще ти помогне с каквото може. Има една приказка: Помогни си сам, за да ти помогне и Господ
П.П. Не че се заяждам ама
‘’помощТа’‘
21.12.13
09:23
Аха, ясно. Почнах от вчера да чета и то доста.
BTW, тук се получи като в поговорката за ,,Американският, българският и руският форум’’ :rofl
21.12.13
09:38
Има изписан огромен обем информация за твоя “проблем” във форума и на сайта... ти искаш някой да го напише отново за теб в тази тема. Хайде сега пак помисли колко е подходящо сравнението ти със споменатия виц.
21.12.13
12:31
Приятелю, съвсем човешки ще ти отговоря - колегите (доколкото си позволявам да се причислявам) са абсолютно прави.
Това, което те ти казват обаче, един разумен човек не трябва да го обижда. Напротив - това са ценни насоки и може би най-стоиностният отговор, който могат да ти дадът.
Защо, питаш? Ами много е просто - на тази планета щъкаме огромно количество човечета и няма двама, които да са 100% еднакви. Гарантирам ти го това, ако желеш, мога и да ти го докажа, но ще ми се наложи да се впусна в огромно количество подробности.
Никой не може да ти каже - “Прави едно, прави две” и да ти даде вълшебното хапче. Ако някой се наема с това, то той, pardon my french, е кръгал идиот.
Взимаш една тетрадка. Взимаш си химикалки и сядаш и четеш като луд. И си записваш всичко, което на теб, като човек, който се познава сам най-добре, ти се струва добре да се (подчертавам) пробва.
След това отиваш в залата или където - и започваш да пробваш. И не се отказваш, когато не работи - пробваш още, пробваш по-усилено с повече желание.
Да, мъка е. Да, за пет месеца може и да не стане (зависи колко време отделиш и какво точно значи “готов съм на всичко”).
Информацията е толкова много, особено пък тук е така добре структурирана и лесно достъпна, че ако беше по-сдъвкано за нас, потребителите, нямаше да е от полза.
Поздрави и дано ме разбереш!
Мнението беше редактирано от Hornhollow на 21.12.13 12:33.
21.12.13
15:23
Благодаря за градивния коментар. Стягам се, без излишно губене на време с коментари във форуми.
Мнението беше редактирано от Blue Storm на 21.12.13 15:24.