20.12.13
21:42
Много социално е станало, трябва да спрете с форумните сбирки и срещи помежду си, то сакън все едно на гости на непознати отивам като вляза в някоя тема. Май вече спря да се натрапва за хранителни режими и трен техники, сякаш, ама те нови май не смеят да кажат нищо ново ...
20.12.13
22:41
А може и ти да се присъединиш към компанията... :)
Иначе си прав - много разговори тук имат за основа реални познанства между хората. :)
20.12.13
23:38
аа, благодаря все пак, но аз избягвам всякакви подобни събиранки, от опит знам, че компания и колектив се сформира в трудни ситуациии или поне форсмажорни запомнящи се случки, само тогава човек може да разбере кой кой е, всичко останало е театър и пиеси без смисъл ... а това като се прехвърли във форума и нови потребители сигурно остават точно с впечатление, че са на гости и не смеят да се изкажат, то това ми е и идеята, да се поразджуркат малко мненията и тезите из форума, да чуем кой какво мисли, може нещо ново да се научи сигурно от целия тоз потенциал от мнения.
Мнението беше редактирано от Denny Crane на 20.12.13 23:38.
21.12.13
09:27
казано от Denny Crane на 20.12.13, 23:38:
аа, благодаря все пак, но аз избягвам всякакви подобни събиранки, от опит знам, че компания и колектив се сформира в трудни ситуациии или поне форсмажорни запомнящи се случки, само тогава човек може да разбере кой кой е, всичко останало е театър и пиеси без смисъл ...
Този подход е твое право, разбира се... но на мен ми се струва, че така ограничаваш вероятността качествен човек да се окаже около теб при форсмажорни обстоятелства. Добър колектив се събира и по друг повод, и на друга основа - казвам ти го като човек с 23 години опит в колективните маневри. С други думи - моят опит е доста различен.
В BB-Team аз се срещнах с много хора... повечето от тях познавам лично, малка част - само задочно, без да сме се запознавали на живо (към днешна дата). Получавал съм съдействие и страхотно отношение от всички (включително от хора, с които никога не сме се виждали), отвръщал съм със същото. Нямам съмнение, че при нужда отново ще бутнат едно рамо... и със сигурност аз ще направя каквото ми е възможно за тях. Въпрос на мироглед, избор и философия.
казано от Denny Crane на 20.12.13, 23:38:
това като се прехвърли във форума и нови потребители сигурно остават точно с впечатление, че са на гости и не смеят да се изкажат, то това ми е и идеята, да се поразджуркат малко мненията и тезите из форума, да чуем кой какво мисли, може нещо ново да се научи сигурно от целия тоз потенциал от мнения.
Зависи от човека. Човек с определена нагласа към спорта, идеологията на BB-Team и с правилно светоусещане бързо се “вписва в картинката”. Хората с пропуски във възпитанието, чистите консуматори и/или тези без желание да потърсят допирни точки дори на общо основание - да, те остават в “чужди води”. Нормално е. Не съм от най-старите потребители на форума, но от както съм тук виждам, че който има какво да каже и знае как да го каже - абсолютно винаги получава адекватно признание и уважение. Колкото до поразджуркването - не разбирам как би могло да стане.
:)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.12.13 09:33.