Мечта->Цел->Работа->Щастие :)

Темата е заключена.

Здравейте! Реших се най-накрая да  направя дневник, за да мога да получавам ценни съвети от хората тук, които могат да ми ги дадат, и са доста по-напреднали от мен. На почти 18 години съм, висока 176, тежа 56 килограма. Тренирам от 15ти Юли, при това доста активно. 4-5 пъти почивах по 5-6 дни, заради море, ангина, бъбреци и т.н. В началото бях много заблудена относно храната и спазвах нон-стоп драстични диети, които след това довеждаха до преяждане и естествено, се самообвинявах. Разбрах каква е разликата между здравословно хранене и лишения. Стегнах се адски много, особено в краката, но все пак имам да свалям още малко в коремната област. Не ме мързи, обичам да тренирам, но съм супер вманиачена на тема хранене. Ето и програмата ми днес:

1. Закуска: 4-5 лъжици овесени трици с домашно кисело мляко с мед и ябълка
1.1 Следва тренировка( В Неделя почивам, но имах доста енергия): Бицепс, гърди и доста кардио( Пътека 30 мин., въже, стептренажор и топче около боксовата круша, с приклякане)
2: Обяд: Телешко( домашно) с лук, без да е пържено с мазнина, 100гр. извара, кисело мляко
3. Следобедна закуска: 2 бъркани яйца със зехтин и сирене( отново домашно), ябълка, грейпфрут, чай
4: Вечеря: Печени телешки кюфтета(2)+ салата от зеле и репички и зехтин+ малко сирене+ една малка ябълка(кисела)

Тренировки:
1. Понеделник- бокс( 1ч.20мин.)+ 20 минути кардио.. В Понеделник в залата е лудница, така че рядко намирам свободен уред
2. Вторник- Бицепс(с гирички и лост), гърди, коремни преси(5х10 с плоча 5кг.), кардио(20 мин.)
3. Сряда- Бокс(1ч.20мин)+ отново малко разтоварващо кардио
4. Четвъртък- Бедрени сгъвания(10х10), разгъвания(12х10), за задна и предна част на крака, гилотина 6х10, с лост за прасец(5х10)
5. Петък- Бокс, трицепс, кардио
6. Събота- клекове с по 2.5 плочки, мъртва тяга, прасец, предна и задна част на краката, няколко вида коремни, суинг, бедрени сгъвания и разгъвания, напади с дъмбели по 7.5кг във всяка ръка, 20мин. кардио)
7. Неделя:почивка

Още: Не пия газирано, дори диетична кола- сама си правя фреш от моркови и ябълки. Намалих дъвките заради аспартама. Не ям картофи, хляб и ориз( на НДВ съм, а и не ми липсват). Почти всеки ден ям по 30-40гр. сурови ядки( най-често бадеми, лешници и орехи). Бяло брашно,захар, салами и консервирани храни-не. Вкъщи всички млечни и животински продукти са домашни; много обичам ябълки и често си хапвам, но зелени. Слагам в салатата зехтин или ленено семе, и не се притеснявам да ям жълтъци(вече), понякога си слагам в млякото и сусамов тахан, или(рядко) на филийка с мед и отгоре кръгчета банан. И общо-взето, това е! :D

С удоволствие очаквам градивни критики и съвети относно хранителен режим и тренировки. Мерси, предварително! :)

Ако имаш над 100кг телешко ти предлагам брак  :D

Хубаво е да се види  толкова мотивирано момиче, пожелавам ти успех и честит дневник! :)

Имам 400кг. :D Мерси! :)
Ето и програмата ми днес( ще видите колко ‘’малко’’ се провалих)
1. Закуска: Едно яйце и две телешки печени кюфтета със зелева салата
2. Обяд: 4 яйца с масло и телешко варено+още две кюфтета
3. Следобедна(тук настъпи голямото прецакване): Едно парче шоколадова торта( бях на рожден ден)+ 1 банан
4. Вечеря: Две ябълки и достатъчно количество мед, за да започне да ми се повдига от него+ домати с лук и теле

П.С: От две седмици не бях яла сладък въглехидрат, това ми е най-грандиозното оплескване от доста време насам, но поне си наваксах с мед( който толкова обичам), и от утре, разбира се, продължавам. За сметка на това си направих обичайната тежка тренировка за крака и 30 мин. кардио( повече май не е на добре).

Ето ме отново. Днес почивах. Въпреки това пак ядох доста обилно( ама утре няма да е точно така) :D. Ето и менюто ми:
1. Закуска: Ябълка и 60 гр. бадеми( успах се и изпуснах закуската, а в училище няма какво да си купя за НДВ-то :(- груба грешка)
2. Обяд: 4 яйца с малко бекон и телешки език в маско и 50гр. сирене
3. Мазно телешко с маслен боб( за съжаление от консерва) с домати, лук и магданоз+ пълномаслено кисело мляко

Това беше, утре малко по-сериозно! А майка ми саааамо ме изкушава със шоколад! :D Обичам редките случаи, в които прекалявам със сладкото-толкова ям, че в следващия месец, не мога да го гледам! :D

17.12.13
22:05

казано от Петър Попинов на 16.12.13, 09:44:

Ако имаш над 100кг телешко ти предлагам брак  :D

казано от Кристин Георгиева на 16.12.13, 20:31:

Имам 400кг. :D Мерси! :)

Обявявам ви за съпруг и съпруга!
:D

П.С. Честит дневник и успех. :)

:D
Благодаря! :)

Ето ме отново след кратка(празнична) пауза, хаха.  ‘’Споделям’’ храната от вчера, когато цял ден имах задължения, вечерта бях на ресторант и починах от тренировката.
1. Преди закуската: 1 ябълка
1.1. Закуска: 2 яйца с извара
2. Обяд: 50 гр. бадеми, 1 мандарина
3. Вечеря: По малко от няколко вида сирене( Синьо, топено, бри и панирано :( ) и пилешко филе със зеленчуци( броколи, карфиол, бейби моркови и гъби), потопени в сметана

21.12.13
12:38

Така набързо като видях името на дневника под формата на аритметична прогресия “Мечта, Цел, Работа”, без да искам, разчетох “Щатите” вместо “Щастие” като крайна точка на конвергентност (giggle) (wasntme)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 21.12.13 12:39.

Ииии ето ме отново( тези дни не писах, заради тежка настинка, която ме повали). Сигурно се досещате- нямах сили да стана от леглото, нито апетит- когато ‘’трябваше’’ да ям гледах да е краставица, яйце или ябълка. Днес се стегнах откъм диетата, а утре със сигурност ще тренирам! Ето и какво ядох:
1. Закуска: 2 яйца с малко телешко( малко, защото беше доста мазно и гадно)
1.1 Междинна закуска: 30тина гр. орехи
2. Обяд: Месото от винен кебап :D( без оризовата гарнитура)+ още 30 гр. орехи
3. Вечеря: 3 белтъка и 2 жълтъка, 1 мандарина и не можех повече :(

Здравейте! В дни като този осъзнавам колко важни са хората, които ме обичат и тези, които аз обичам. Весели празници на всички от сайта, и най-вече на тези, които ми посещават дневника, и които ще прочетат това! :D :)
Днес е пълен пост, който аз малко промених( Господ да ме прости), и ще видите какво успях да изям:
1.1. Закуска: 3 яйца със зехтин и ленено семе и 30гр. орехи
2 Обяд: 4 яйца и 100гр. сирене ‘’Гауда’’
2.1. След обяд ядох орехи (докато ги чупех :D), в прилично количество
3. Вечеря: Още я чакам, но може би ще хапна нещо леко- голяма салата с бадеми и бадемово масло или някакви семена

П.С: Днес ми е малко еднотипно храненето, но всячески се мъчех да не ям месо, естествено за да почета празника и да не прекаля откъм тая страна. А утре ще ме чака пуйка, патица или теле( все още не знам с какво ще се изненадам :D).
E, Весели празници отново иии до нови срещи! ;)

Йееееее, кантарът показва надолу! :D Ето и вчерашното ми меню:
1. Закуска: Пълнозърнеста филийка с фъстъчено масло, 1 яйце и около 50 гр сирене
2. Междинна: Грейпфрут
3. Обяд: Телешко със спанак, лук и зехтин
4. Следобедна закуска: 50-60 гр. орехи
5. Вечеря: Телешко с гъби и сметана

Тренировките бяха за крака и корем+ кардио от пътека и въже :)

Ето ме отново с прилив на енергия! хаха :D
1. Закуска: Трици с кисело мляко и лимон(ям го с кората)
2. Междинна: 30гр. бадеми
3. Обяд: Заешко с 150 мл. бульон( без сол) и задушени зеленчуци( броколи и карфиол)
4. Вечеря: Огромна салата( шопска, без сирене) със зехтин + семена от лен и сусам+ малко телешко варено

Тренировка: Трицепс, гръб и рамене+ разтягане с ластик и кардио( въже и пътека- 25мин.)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1